4 Aralık 2016 Pazar

Zuzula Yerli Korku Filmi 2016

Ünlü Bir Yazarın Hikâyesi


Filmin kahramanı olan Vildan Akın başarılı birçok yapıta imza atmış aşk kitapları yazarı olarak birçok kişi tarafından tanınmaktadır. Yazdığı yapıtların birçoğu kısa bir süre içerisinde sevenleri tarafından alınmaktadır. Sizlerde başaralı yazarımızı Zuzula full izle seçeneği ile dilediğiniz her yerden kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Yapıtları sürekli olarak satılan yazarımızın artık yeni bir yapıt üretmeye ihtiyacı vardır. Fakat bir türlü içerik üretememektedir. Bunu nedenine anlam veremese de bir durma dönemi içerisindedir. Yaşadığı bu zorluğu fark eden yayınevi ise kahramanımıza artık aşk romanları yerine gerilim romanı yazmasını önermektedir. Bu türle ilgili herhangi bir bilgisi olmayan kahramanımız huzur bulmak için şehirden ayrılır ve dağ evine doğru yol olur.


İçinden Çıkılmaz Olay ve Susan Köy Halkı


Uzun bir yolculuktan sonra dağ evine gelen Vildan evini toparlayıp yerleştirdikten sonra direk kitabını yazmaya başlar. Gerilim türünde ilk kez yazacağı için heyecanlanan kahramanımıza sizlerde Zuzula izle seçeneği ile eşlik edebilirsiniz.
Dağ evinde yazı yazmaya başlayan kahramanımız ansızın yaşanan olaylar ile karşı karşıya kalmaktadır. Bulunduğu ve sürekli geldiği evde artık farklı olaylar gelişmektedir. Kitap yazmayı bırakıp bu yaşananları sorgulama karar veren kahramanımız köy halkı ile konuşmak ister. Fakat köylülerin hiç biri bu konuda cevap vermezler. Oysa köyün çobanı olan Ali yazarımıza birçok konuda bilgi verecektir. Sizlerde Zuzula filmi izle seçeneği ile sinema keyfini dilediğiniz her yerden kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.



FRAGMANI


Filmi Full HD izlemek için linke tıklayınız; http://www.fullhdizleyin.net/zuzula-izle/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder