6 Aralık 2016 Salı

Hasret Bitti izle Yerli Film



Hasret Bitti Filmi 2016
Bitti ailesi zamanında Almanya’ya gurbete giden ve yaşamını orada sürdüren bir aile olmaktadır. Ailenin babası Halim Bitti’nin eşi Şahane Bitti ile bir kızları olmaktadır. Aslında aile her ne kadar Almanya’da yaşamaktan mutluda olsa bu durum Halim için öyle olmamaktadır. Çünkü kızı evlilik çağına gelmiş olan Halim bir Alman damat istememektedir ve bu yüzden apar topar Türkiye’ye taşınma kararı alır.
Bitti ailesinin Türkiye’deki en yakın akrabaları Şahane Bitti’nin kardeşi Çetin Ceviz olmaktadır. Çetin kendi halinde olan ve isminin tam aksine saf ve tuttuğunu koparamayan bir insan olmaktadır. Onun hayatındaki en büyük isteği yalnızlığına çare olacak bir yuva kurmak ve mutlu olmaktır. İşte sevdikleri Almanya’dan dönen Çetin’in değişecek olan hayatı hasret bitti izle işlemi ile sizlere aktarılacaktır.

Çetin İçin Her Şey Değişecek!
Almanya’dan dönen Eniştesi, Ablası ve kuzeni için çok sevinen Çetin, eniştesine bir sürpriz yapmak ister ve eniştesinin hep hayali olan güzel bir restoran yeri bulur ve anlaşmak ister. Restoran sahibinin Duru isminde Amerika’da belli bir süre yaşamış bir kızı bulunmaktadır. Çetin Duru’yu görür görmez etkilenir ve Hasret Bitti full izle işlemi ile yaşayacakları bizlere aktarılmaktadır.
Söz konusu günden sonra Çetin ile Duru arasında bir ilişki başlar ve her şey çok güzel bir şekilde devam etmektedir. Ta ki Çetin Duru hakkında bazı sırları öğrenene kadar. Acaba her şey eskisi gibi olacak mı sorusunun cevabını hasret bitti filmi izle işlemi ile sizlere sunulmaktadır.

Filmin Fragmanı 

 
Full izleme linki: http://www.fullhdizleyin.net/hasret-bitti-izle/
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder