6 Aralık 2016 Salı

Kasap Havası Yerli Film izle



Kasap Havası Filmi İzle
Ahmet, ekmeğini taksi şoförlüğü ile çıkaran bir adamdır. Genel olarak sade ve sevdiği kişiyi sahiplenen bir yapısı vardır. Hayatı hep rutin geçmekte olup sadece sevdiği kişiler uğruna yaşamaktadır. Hayatı tek düze devam ederken birden aşk denilen o dalgaya Ahmet’te kapılır. Hem de aşık olduğu kişi kendisinden yaş farkıyla büyük olmaktadır ve bu durumdan dolayı ortaya çıkabilecek olan durumlar kasap havası izle işlemi ile sizlere aktarılmaktadır.
Ahmet, kendisinden yaşça büyük olan ve terzilik yapan Leyla’ya aşık olmuştur. Ahmet Leyla’yı tutku ile severken aslında Leyla Ahmet’i kendisine kabul ettiremediği bir çıkar uğruna sevmektedir.





Ahmet ile Leyla’nın Aşk Hikayesi Hüzünlü mü Bitecek?
Ahmet her geçen gün Leyla’ya daha da fazla tutulmakta ve aniden annesinden gelen bir haber ile sarsılmaktadır. Annesi Ahmet tam da Leyla ile yeni yeni bir aşk hikayesine başlamışken bir kız ile nişanlanmasını söyler. Bu durumun Ahmet için açacağı zorlular yine kasap havası filmi izle işlemi ile sizlere aktarılacaktır.
Ahmet ne yapıp ne edip Leyla ile evlenme hazırlıklarına başlar ve yaşça ondan büyük olan Leyla’nın eski erkek arkadaşı bir anda annesinin hastalığından dolayı Almanya’dan Türkiye’ye gelir. Elbette Ahmet ile Leyla’nın durumunu tez duyar ve bu iki sevgili için zorlu süreçler başlar. Acaba Ahmet ile Leyla bu aşk hikayesinde nasıl bir son bulacaklar. Bütün bu soruların cevabı kasap havası full izle ile sizlere sunulmaktadır.


Fragman 

Filmi full izmek için tıklayınız ;  http://www.fullhdizleyin.net/kasap-havasi-izle/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder