6 Aralık 2016 Salı

Hayati Tehlike Filmi İzle



Hayati Tehlike Film İzle
Hayati, sıradan bir vatandaş olup normal ve sessiz bir hayat yaşamaktadır. Mahallenin fırıncısı olan Hayati tüm gününü fırında geçirmekte ve mahalleliye hizmet vermeye kendini adamış bir adam olmaktadır. Oda tüm normal vatandaşlar gibi vergisini ödeyen ve kendi halinde yaşayan bir mahalle sakinidir.
Bir gün Hayati’nin hayatını baştan sona değiştirecek ve onu büyük bir aksiyona sürükleyecek bir olay başına gelir. Yine tam sıradan bir gün derken bir anda bazı mafya adamları fırınını basar ve ondan haraç isterler. Elbette mafya ile işi olmayacak bir vatandaş olan Hayati bu durumu ret eder ve onlardan gitmelerini ne kadar söylese de hayati tehlike izle işlemi ile sunulacak olan bir maceranın içerisinde kendisini bulur.




Hayati Mafya Ailesine Katılıyor!
Mafya adamlarına karşı koymasından sonra hemen bu durumu değerlendirmeye çalışan yetkililer Hayatiyi çökertmek istedikleri bu mafya grubunun içerisine hemen köstebek olarak sokmaya çalışmaktadırlar. Sıradan bir hayata sahip olan Hayati artık mafya içerisinde bir köstebek olmakta ve bütün bu maceralar hayati tehlike full izle işlemi ile sizlere sunulmakta.
Hayati içerisine sızmış olduğu mafya grubunun liderinin kızına beklemediği bir şekilde aşık olmakta ve bu durum onu amacından sapmasına itmeye başlamakta. Büyük görevi bir yandan yerine getirmeye çalışan Hayati diğer yandan kız üzerinden babasına ulaşmaya çalışmakta ve hayati tehlike filmi izle işlemi ile sunulan bu macerada tek kız üzerinden babaya ulaşmaya çalışan Hayati olmamakta!


Fragmanı 
 
 
Filmi Full izlemek için tıklayınız: http://www.fullhdizleyin.net/hayati-tehlike-izle/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder