21 Aralık 2016 Çarşamba

Jack Ryan: Gölge Ajan İzle 2014

Yapım Tarihi: 2014
Ülke: ABD
Yönetmen: Kenneth Branagh
Oyuncular: Keira Knightley, Kevin Costner, Chris Pine, Kenneth Branagh, Colm Feore
Kategorisi: Aksiyon, Gerilim, Gizem
İMDB Puanı: 6.2
Konusu;

Gizem, gerilim ve aksiyon unsurlarını içinde barındıran bir yapım olan Jack Ryan: Gölge Ajan full izle filmi aslında çok satan bir romanın kahramanını beyazperdeye taşırken, kitaptaki kahramanın CIA öncesi zamanı ile ilgili bilgi veriyor. Tom Tracy adlı bir yazara ait olan karakter aslında bir ajan olmadan öncesinde finansal uzman olarak çalışmaktadır ve gayet kendince yaşadığı bir de hayata sahiptir. Başarısını fark eden CIA Jack Ryan’ı onlar için çalışması için işe alır. Amaçları terör için sağlanan finansmanı araştırmasıdır. Ancak Jack Ryan çok fazla o bilgisayar karşısında oturamayacak ve sandalyeden kalkıp bela ile yüzlemesi gereken zaman gelecektir. Hatta bu zaman geldiğinde Jack Ryan: Gölge Ajan izle filminin ve romanın kahramanı olan Jack Moskova’ya gidecektir.

İyi, Kötü ve Çirkin

Sinema tarihine damgasını vuran kült filmlerden biri olmayı başarmış olan İyi, Kötü ve Çirkin izlenilmesi gereken western filmlerinden bir tanesidir. Tarihin en iyi western filmlerinden biri olan İyi, Kötü ve Çirkin’de filmin ismindeki her sıfat birer karakter. Çirkin aranan azılı bir suçludur. İyi ise adaletin peşinde koşan bir insandır. Tam asılıp idam edileceği sırada İyi, Çirkin’in hayatını kurtarır. Fakat belli bir süre sonra bir hazine yüzünden yeniden kavga etmeye başlarlar. Bu arada da hazineyi onlar gibi almak isteyen kötü de ortaya çıkacaktır ve birbirlerinden oldukça farklı bu üç kişinin bir araya gelmesi ile olayların nasıl karıştığına tanıklık edeceğiz. Dönemine göre ele alındığında günümüzde izleyen insanları bile sıkmayan nadir western filmlerinden bir tanesi. 

İstila 2 İzle 2014

Yapım Tarihi: 2014
Ülke: İngiltere
Yönetmen: Tom Green
Oyuncular: Sofia Boutella, Joe Dempsie, Sam Keeley, Johnny Harris, Parker Sawyers
Kategorisi: Bilim Kurgu, Dram, Gerilim
İMDB Puanı: 4.3
Konusu;

Bir seri film olan İstila serisinin 2. filmi ile karşılaşıyorsunuz. İlk filmle az da olsa bir bağlantısı olan 2. film olan İstila 2 full izle filmi ilk filmin esintilerini taşıyor. İlk filmde istilacılar Orta Amerika’da ortaya çıkınca Meksika bölgesi karantinaya alınan yasak bölge olarak ilan edilmişti. Şimdi ise İstila 2 izle filminde bu istilanın üzerinden 10 yıl kadar bir süre geçmiş ve Şimdi Orta Doğu’nun çölleri de yasaklı bölgeler arasına alınan yerler arasına girmiştir. İki asker ise bir görev almıştır ve bu çöllerden göreve gitmek için geçmeleri gerekecektir. Askerler az bir süre sonra ise canavarlardan korkmak ile yeterli kalınmadığını anlayacaklar ve adımlarını çok yerinde atmaları gerekecektir. İstila 2 izle filmini sitemizden izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

Iron Man and Captain America: Heroes United İzle 2014

Yapım Tarihi: 2014
Ülke: ABD
Yönetmen: Leo Riley
Oyuncular:
Seslendirenler: Roger Craig Smith, Liam O'Brien
Kategorisi: Animasyon, Macera
İMDB Puanı: 5.7
Konusu;

Her yaştan insanın sevdiği animasyon filmlerinde bu defa yine herkes tarafından sevilen Marvel karakterlerinden 2 önemli kahramanın bir arada olduğu yapım olan Iron Man and Captain America: Heroes United full izle filmine yer verilmiştir. Bu filmde Iron Man ve Captain Amerika suçlara karşı birlikte bir mücadele verecektir. Iron Man and Captain America: Heroes United izle animasyon filminde kahramanlarımız üzerlerine düşen görevi yerine getirebilmek için uğraşırken bir yandan da hayat kurtaracak ve tehlikeyi engelleyeceklerdir. Iron Man and Captain America: Heroes United full izle filminde kahramanların görevi kolay olmasa da birlik engellerin üzerinden gelecektir. Filmi sitemizden izleyebilir ve sonrasında da yorumlarınızı bırakabilirsiniz. İyi seyirler.

İn A World İzle 2014

Yapım Tarihi: 2014
Ülke: İngiltere
Yönetmen: Lake Bell
Oyuncular: Lake Bell, Geena Davis, Rob Corddry, Alexandra Holden, Carly Chaikin
Kategorisi: Komedi
İMDB Puanı: 6.7
Konusu;

Hayatta imkânsız diye bir tabir olmadığını güzel bir dil ile beyazperdeye aktaran bir yapım olan İn A World izle filminde ayrıca baba ve kız arasındaki kariyer çekişmesine de şahit olacaksınız. Carol isimli bir kadın ses sanatçısıdır ve bu kariyerde babasını örnek almaktadır. Bir gün babası kadar başarılı olmayı hedefleyen Carol bu yolda babası ile çekişmesi gerektiğini de öğrenecektir. İn A World full izle filminde Carol istediği hedef için bir adım olan bir seçmeye katılır. Katıldığı seçmede Don La Fontaine’in yerini alması gerekir ancak buradaki sıkıntı Carol’un bir kadın olmasıdır. İhtiyaç olan ses bir erkek sesidir ve bu seçmelerde babası da vardır. İn A World izle filminde Carol pes etmeyi asla istemeyecek ve bu seçmeyi kazanmak için elinden geleni yaparken babası ile de yarışacaktır.

Hemşire İzle 2014

Yapım Tarihi: 2014
Ülke: ABD
Yönetmen: Douglas Aarniokoski
Oyuncular: Corbin Bleu, Neal McDonough, Katrina Bowden, Boris Kodjoe, Paz De La Huerta
Kategorisi: Gerilim
İMDB Puanı: 4.6
Konusu;

Hemşireler hayatımızın kurtulmasına yardım eden ve hasta olduğumuzda bizlere yardımcı olan kişilerdir. Ancak Hemşire izle filmindeki hemşire can kurtardığı kadar da can almaktadır. Normalde bilindiği gibi bir hemşire olan Abby Russell gündüzleri insan hayatı kurtarmak ve hasta iyileştirmek için mesleğini gerçekleştirmektedir. Ancak gece olduğunda ise Abby çok daha farklı bir kimliğe bürünür. Hemşire full izle filminde Abby aldatmaya yatkın olan erkekleri etkileyerek onları öldürmektedir. Böylece iyi bir şey yaptığını düşünür. Ancak bir gün başka bir hemşire Abby ile ilgili şüpheler duyar. Şimdi Hemşire izle filminde Abby her şeye devam edebilmek için bu hemşireyi de alt etmelidir. Ancak bunu kurnazca yapmalıdır.

Hayat güzeldir

Guido hayatın güzelliklerin farkında olan bir adamdır ve tıpkı kendisi gibi hayat dolu bir insan olan Dora’ya aşık olur. Aralarında bazı engeller olmasına rağmen bir şekilde bunu aşarlar ve evlenirler. Mutlu bir hayat ve mutlu bir evlilik geçiren çiftimizin bir de çocukları olur. Artık mutlulukları iki kat daha artmıştır çiftimizin. Tam her şey yolunda giderken bir den 2. Dünya Savaşı başlar. Yahudi bir aile olan çiftimiz Yahudilerin toplandığı bir kampa götürürler. Çocuklarının bu durumdan etkilenmemesi için yaşadıkları savaşın bir oyun olduğunu anlatırlar. Eğer bu oyunu başarılı bir şekilde bitirirse büyük bir hediye alacaktır. Yahudi bir ailenin dramının anlatıldığı Hayat Güzeldir izleyenleri etkileyen türden bir yapım.

Guguk kuşu

Muhteşem bir oyunculuk performansı seyredeceğiniz Guguk Kuşu izlerken keyif alacağını kült filmlerden bir tanesi. Filmde Randle hapishane ortamından kurtulmak için deli taklidi yapmıştır. Yapmış olduğu sıra dışı saçma hallerinden dolayı akıl hastanesine yatırılır. Doktorlar uzun süreli olarak onun gerçekten bir deli olup olmadığı konusunda incelemelerde bulunacaklardır. Bir süre sonra diğer hastalarında aklını çelmeye başlayan Randle  hastanenin en sert hemşiresi olan Ratched’ın dikkatini çekmeye başlar. Randle aykırılığı sayesinde akıl hastanesinde yatan diğer hastaları da bir şekilde normal olduklarına ikna etmeye başlar. Hastalar onun gelmesi ile günlük rutinlerinin dışına çıkmışlardır. Randle’a göre orada kalan arkadaşları en dışarıdakiler kadar delidir ve bu aslında normal bir durumdur. 

18 Aralık 2016 Pazar

Dondurucu İzle 2014

Yapım Tarihi: 2014
Ülke: ABD
Yönetmen: Mikael Salomon
Oyuncular: Peter Facinelli, Dylan McDermott, Yuliya Snigir, David McNally, Andrey Ivchenko
Kategorisi: Aksiyon, Gerilim
İMDB Puanı: 5.2
Konusu;

Kendi doğum gününüzde bir saldırıya uğrasanız ve neden olmadığını bilmediğiniz bir şekilde kendinizi bir buzlukta bulsanız ne yapardınız? Dondurucu full izle filminde de Robert adlı bir adamın başına gelen bu olay anlatılmaktadır. Sıradan bir şekilde yaşayan ve bir tamirci olan Robert doğum günü partisindedir. Mutlu bir akşam geçiren Robert saldırıya uğrayınca o güne dair mutlu bir anısı olmayacaktır. Robert saldırının ardından gözlerini açtığında kendisini bir buzlukta bulur. Bir restoranın buzluğu olan bu yerde neden bulunduğunu bilemez. Ancak Dondurucu izle filminde Robert bu buzlukta yalnız değildir. Ve artık neden burada olduklarını anlamak için de Dondurucu izle filminde bir şeyler yapması gerekecektir.

Dawn Patrol İzle 2014

Yapım Tarihi: 2014
Ülke: ABD
Yönetmen: Daniel Petrie Jr.
Oyuncular: Scott Eastwood, Chris Brochu, Kimberly Matula, Rita Wilson, Sally Greenland
Kategorisi: Dram, Gerilim
İMDB Puanı: 4.8
Konusu;

John isimli adamın bir kardeşi vardır ve California sahilinde sörf yapma tutkusu vardır. Ancak bu plaja gelen Dawn Patrol izle filminde sadece John değildir. Meksikalılar da sahile gelerek buradaki kişileri rahatsız etmektedir. İşlerin çığırından çıkmasına ramak kalmıştır ve John bu durumdan fazlası ile rahatsızdır. Bir gün kardeşi bu grupla girdiği kavga sonucunda ölü bulununca John için ipler gerilir ve intikam vakti gelir. Kimin yaptığı hakkında fikri de olan John adamı öldürerek intikam alacaktır ancak öldürdüğü kişi doğru kişi değildir. Bunun için pişmanlık duyan John Deniz Kuvvetlerine katılarak geçmişini geride bırakmak ister ancak Dawn Patrol full izle filminde John için daha başka intikam hikâyesi de ortaya çıkacaktır.

Bullet İzle 2014

Yapım Tarihi: 2014
Ülke: ABD
Yönetmen: Nick Lyon
Oyuncular: Danny Trejo, Tinsel Korey, Chuck Hittinger, Jonathan Banks, Eve Mauro
Kategorisi: Aksiyon, Gerilim, Suç
İMDB Puanı: 4.7
Konusu;

Bullet full izle filminde mafyanın patronu olan Carlito, Bullet isimli polis bir adamın torununu kaçırır. Ailesine ve sevdiklerine gelecek bir zarar karşısında tüm çizgisini kaybeden Bullet, polis olduğunu da unutacak seviyeye gelmektedir. Kaçırılan kız aynı zamanda da valinin kızıdır ve aramalar her koldan devam ederken gözü dönen Bullet için tek bir amaç vardır o da torununu sağ salim bulmak. Ancak bir yandan da torununun neden kaçırıldığını merak edip bu olayı derinlemesine araştıracaktır. Bullet izle filminde mafya patronu Carlito da zamanla hata yaptığını başına aldığı belalar ile anlayacak ancak geri adım atmak ne Carlito ne de Bullet için mümkün olmayacaktır. Bullet izle filminde Bullet işlerini polis olarak değil kendi adaleti ile halledecektir.

Berlin Dosyası İzle 2014

Yapım Tarihi: 2014
Ülke: Güney Kore
Yönetmen: Seung-wan Ryoo
Oyuncular: Gianna Jun, Ha Jung-Woo, Ryu Seung-beom, Han Suk-kyu, Kim Seo-Hyeong
Kategorisi: Aksiyon
İMDB Puanı: 6.6
Konusu;

Pyo Almanya’da görev yapan ve aslında Güney Kore ajanı olan bir adamdır.  Ancak bir tesadüf eseri uluslararası bir komplo içinde olduğunu anlayınca yıkılır. Ancak bilmediği şey ülkesi ve karısı da bu işin içinde midir? Berlin Dosyası full izle filminde Pyo bazı bilgileri toplamak isterken gruptan çıkarılır. Finansal bilgilere erişilmesi istenmeyen Pyo işin içine daha çok battığını anlayacaktır. Berlin Dosyası izle filminde şimdi Pyo ve karısı için kaçma zamanıdır. Tüm ajanlardan kaçmak isteyen Pyo, karısını ve kendisini korumak için mücadele verecektir. Berlin Dosyası izle filmi aksiyon yüklü bir filmdir ve başarılı bir Güney Kore filmi olarak listelerdeki yerini almıştır. Siz de bu başarılı filmi sitemiz aracılığı ile izleyebilir ve yorum bırakabilirsiniz.

Bad Country İzle 2014

Yapım Tarihi: 2014
Ülke: ABD
Yönetmen: Chris Brinker
Oyuncular: Amy Smart, Willem Dafoe, Matt Dillon, Neal McDonough, Chris Marquette
Kategorisi: Aksiyon, Dram, Suç
İMDB Puanı: 5.8
Konusu;

Gerçeklerin beyazperdeye aktarıldığını gördüğümüz, suç, dram ve aksiyonu bolca içeren Bad Country full izle filminde bir polisin muhbir yardımı ile katil peşine düştüğünü göreceksiniz. Bud Carter bir dedektiftir ve şu andaki amacı da bir katili yakalamaktır. Ancak sandığı kadar kolay mücadele olmadığında, Bud Carter çareyi bir muhbir olan ve ihtiyacı olan bilgiyi alabileceği Jesse Weiland ile çalışmakta bulacaktır. Bu mesele Bud Carter için fazlası ile önemlidir. Bad Country izle filmi size oldukça iyi bir hikâye sunarken, oyunculuklar da fazlası ile iyi bir halde karşımıza çıkıyor. Bad Country izle filmini ve daha pek çok filmi sitemizden izleyebilirsiniz. Üstelik kesilmeden ve istediğiniz seçenekler ile izleyebileceğiniz filmlere sonrasında yorum yapmanızı rica ediyoruz. İyi seyirler.

Avengers Confidential: Black Widow & Punisher İzle 2014

Yapım Tarihi: 2014
Ülke: ABD, Japonya
Yönetmen: Kenichi Shimizu
Oyuncular:
Seslendirenler: Jennifer Carpenter, Fatih Özacun, Payidar Tüfekçioğlu, Özgür Özdural, Kadir Özübek
Kategorisi: Animasyon, Bilim Kurgu, Aksiyon
İMDB Puanı: 5.8
Konusu;

Avengers Confidential: Black Widow & Punisher full izle filminde SHIELD gizli bir operasyondayken Punisher bu operasyona müdahale edince, Black Widow ve SHIELD Punisher’i gözaltına alır. Ancak tek tehditler Punisher değildir. Teknolojileri kendilerine Leviathan denen bir terörist örgütü tarafından kaçırılınca endişe duymaları gereken bir ortam oluşur. Ancak Avengers Confidential: Black Widow & Punisher izle filminde Punisher’e SHIELD özgürlüğü karşısında bir anlaşma yapmalarını önerir. Eğer teklifi kabul ederse özgür kalacaktır. Bunun için de SHIELD ve Iron Man, Hawkeye, Thor, Hulk, Nick Fury, War Machine gibi tüm Marvel karakterleri ile iş birliği yapmak durumundadır. Avengers Confidential: Black Widow & Punisher izle filmini keyifle sitemizden izleyebilirsiniz.

6 Aralık 2016 Salı

Hasret Bitti izle Yerli Film



Hasret Bitti Filmi 2016
Bitti ailesi zamanında Almanya’ya gurbete giden ve yaşamını orada sürdüren bir aile olmaktadır. Ailenin babası Halim Bitti’nin eşi Şahane Bitti ile bir kızları olmaktadır. Aslında aile her ne kadar Almanya’da yaşamaktan mutluda olsa bu durum Halim için öyle olmamaktadır. Çünkü kızı evlilik çağına gelmiş olan Halim bir Alman damat istememektedir ve bu yüzden apar topar Türkiye’ye taşınma kararı alır.
Bitti ailesinin Türkiye’deki en yakın akrabaları Şahane Bitti’nin kardeşi Çetin Ceviz olmaktadır. Çetin kendi halinde olan ve isminin tam aksine saf ve tuttuğunu koparamayan bir insan olmaktadır. Onun hayatındaki en büyük isteği yalnızlığına çare olacak bir yuva kurmak ve mutlu olmaktır. İşte sevdikleri Almanya’dan dönen Çetin’in değişecek olan hayatı hasret bitti izle işlemi ile sizlere aktarılacaktır.

Çetin İçin Her Şey Değişecek!
Almanya’dan dönen Eniştesi, Ablası ve kuzeni için çok sevinen Çetin, eniştesine bir sürpriz yapmak ister ve eniştesinin hep hayali olan güzel bir restoran yeri bulur ve anlaşmak ister. Restoran sahibinin Duru isminde Amerika’da belli bir süre yaşamış bir kızı bulunmaktadır. Çetin Duru’yu görür görmez etkilenir ve Hasret Bitti full izle işlemi ile yaşayacakları bizlere aktarılmaktadır.
Söz konusu günden sonra Çetin ile Duru arasında bir ilişki başlar ve her şey çok güzel bir şekilde devam etmektedir. Ta ki Çetin Duru hakkında bazı sırları öğrenene kadar. Acaba her şey eskisi gibi olacak mı sorusunun cevabını hasret bitti filmi izle işlemi ile sizlere sunulmaktadır.

Filmin Fragmanı 

 
Full izleme linki: http://www.fullhdizleyin.net/hasret-bitti-izle/
 

Sen Benim Herşeyimsin Sinema Filmi izle



Sen Benim Herşeyimsin Sinema Filmi
Babasını küçük yaşlarda kaybetmiş olan Sedat’ın, babasının ona vermiş olduğu öğütleri tutamaması kendisini rahatsız etmektedir. Bu öğütler hayatta Sedat’ın karşısına çıkabilecek olan korkuları simgelemekte olup bu yüzden istese de ne yazık ki uyamamaktadır. Hayatını babasının ona sunmuş olduğu bu öğütlerin aksine yaşamakta ve onun için hayat bu şekilde akıcı bir biçimde gitmektedir.
Sedat, genel olarak tek günlük ya da yüzeysel ilişkiler yaşayan bir adam olmaktadır. Onun için bağlılık gerçekten çok zor bir durumdur. Bu yüzden sadece kendisi için yaşamakta olup kendisi bunun farkında bile değildir. Bu durumun farkına varması için yaşayacağı bir olay hayatını baştan sona değiştirecek ve bu durum bizlere sen benim herşeyimsin izle işlemi ile aktarılacaktır.


Sedat İçin Bir Anda Her Şey Tersine Döner!
Hayatını bu şekilde devam ettiren Sedat’ın hayatı bir gün çalan kapı ile baştan sona değişir. Kapıyı çalan eski sevgilisi olmakta ve Sedat ile ilişkisi zamanında doğan çocuğu ile gelerek çocuğa Sedat’ın bakması için bırakır ve sen benim herşeyimsin filmi izle ile muhteşem bir serüven başlar.
İlk başlarda elbette çocuğunu kabul edemeyen Sedat daha sonraları ona karşı derin bir bağlılık kurar ve birbirlerine çok alışırlar. Durum epey bir zaman böyle gider ve bir anda anne tekrardan çıkıp gelir ve çocuğunu almaya çalışır. Sedat’ın bu duruma vereceği mücadele sen benim herşeyimsin full izle işlemi ile sizlere sunulmaktadır.



FRAGMANI
 
 

Filmi Full izlemek için tıklayınız: http://www.fullhdizleyin.net/sen-benim-herseyimsin-izle/

Hayati Tehlike Filmi İzle



Hayati Tehlike Film İzle
Hayati, sıradan bir vatandaş olup normal ve sessiz bir hayat yaşamaktadır. Mahallenin fırıncısı olan Hayati tüm gününü fırında geçirmekte ve mahalleliye hizmet vermeye kendini adamış bir adam olmaktadır. Oda tüm normal vatandaşlar gibi vergisini ödeyen ve kendi halinde yaşayan bir mahalle sakinidir.
Bir gün Hayati’nin hayatını baştan sona değiştirecek ve onu büyük bir aksiyona sürükleyecek bir olay başına gelir. Yine tam sıradan bir gün derken bir anda bazı mafya adamları fırınını basar ve ondan haraç isterler. Elbette mafya ile işi olmayacak bir vatandaş olan Hayati bu durumu ret eder ve onlardan gitmelerini ne kadar söylese de hayati tehlike izle işlemi ile sunulacak olan bir maceranın içerisinde kendisini bulur.




Hayati Mafya Ailesine Katılıyor!
Mafya adamlarına karşı koymasından sonra hemen bu durumu değerlendirmeye çalışan yetkililer Hayatiyi çökertmek istedikleri bu mafya grubunun içerisine hemen köstebek olarak sokmaya çalışmaktadırlar. Sıradan bir hayata sahip olan Hayati artık mafya içerisinde bir köstebek olmakta ve bütün bu maceralar hayati tehlike full izle işlemi ile sizlere sunulmakta.
Hayati içerisine sızmış olduğu mafya grubunun liderinin kızına beklemediği bir şekilde aşık olmakta ve bu durum onu amacından sapmasına itmeye başlamakta. Büyük görevi bir yandan yerine getirmeye çalışan Hayati diğer yandan kız üzerinden babasına ulaşmaya çalışmakta ve hayati tehlike filmi izle işlemi ile sunulan bu macerada tek kız üzerinden babaya ulaşmaya çalışan Hayati olmamakta!


Fragmanı 
 
 
Filmi Full izlemek için tıklayınız: http://www.fullhdizleyin.net/hayati-tehlike-izle/

Kasap Havası Yerli Film izle



Kasap Havası Filmi İzle
Ahmet, ekmeğini taksi şoförlüğü ile çıkaran bir adamdır. Genel olarak sade ve sevdiği kişiyi sahiplenen bir yapısı vardır. Hayatı hep rutin geçmekte olup sadece sevdiği kişiler uğruna yaşamaktadır. Hayatı tek düze devam ederken birden aşk denilen o dalgaya Ahmet’te kapılır. Hem de aşık olduğu kişi kendisinden yaş farkıyla büyük olmaktadır ve bu durumdan dolayı ortaya çıkabilecek olan durumlar kasap havası izle işlemi ile sizlere aktarılmaktadır.
Ahmet, kendisinden yaşça büyük olan ve terzilik yapan Leyla’ya aşık olmuştur. Ahmet Leyla’yı tutku ile severken aslında Leyla Ahmet’i kendisine kabul ettiremediği bir çıkar uğruna sevmektedir.





Ahmet ile Leyla’nın Aşk Hikayesi Hüzünlü mü Bitecek?
Ahmet her geçen gün Leyla’ya daha da fazla tutulmakta ve aniden annesinden gelen bir haber ile sarsılmaktadır. Annesi Ahmet tam da Leyla ile yeni yeni bir aşk hikayesine başlamışken bir kız ile nişanlanmasını söyler. Bu durumun Ahmet için açacağı zorlular yine kasap havası filmi izle işlemi ile sizlere aktarılacaktır.
Ahmet ne yapıp ne edip Leyla ile evlenme hazırlıklarına başlar ve yaşça ondan büyük olan Leyla’nın eski erkek arkadaşı bir anda annesinin hastalığından dolayı Almanya’dan Türkiye’ye gelir. Elbette Ahmet ile Leyla’nın durumunu tez duyar ve bu iki sevgili için zorlu süreçler başlar. Acaba Ahmet ile Leyla bu aşk hikayesinde nasıl bir son bulacaklar. Bütün bu soruların cevabı kasap havası full izle ile sizlere sunulmaktadır.


Fragman 

Filmi full izmek için tıklayınız ;  http://www.fullhdizleyin.net/kasap-havasi-izle/