28 Şubat 2017 Salı

Yıldız Savaşları The Last Jedi Filmini Tek Parça İzle

Yıldız Savaşları: The Last Jedi izle film serisinin son filmi olan The Last Jedi ismi ile sahne alacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Dünyanın en çok izlenen film serisinden biri olan bu harika ötesi film hakkında yapılan yorumlara bakılırsa tüm dünyada merakla bekleniyor. Güç uyanıyor filmi ile gişeleri alt üst eden usta yönetmen Türk ekonomisine bile etki etmiştir. Öyle ki Bim marketler zincirinde Güç uyanıyor filminin oyuncakları yok satmıştır. Uzayda yaşanan epik bir savaşı temelde konu edinen bu film serisi ile yönetmen Rian Johnson epeyce bir isim yapmıştır. Şöyle bir detay verebiliriz ki filmin birincisinden itibaren izlemeyip de direk son filmi izlemek isterseniz bir şey anlamamanız gayet normal. Lütfen sabırsızlık etmeyin birincisinden itibaren sitemiz üzerinden bu film serisini izleyin. Bilim kurgu, fantastik, macera bunların tümünün birlikte yer aldığı film vizyona girer girmez sitemizde yayına girecektir. Star Wars meraklılarını bu filmi izlemeye davet ediyoruz. Filmin özellikle son sahnesi insanları şok etmiş derecede muhteşemdir. 2015 de bu serinin en son filmi yayınlanmıştır. 2017’nin aralık ayında yani yaklaşık 3 yıl ara ile yayınlanan serinin bu son filmi izleyenleri çok merak ettirmiş ve bir o kadar da şikayet ettirmiştir. Çünkü arada 3 yıl olması izleyenlerin epey tepkisini çekmiştir. Full hd film izle ayrıcalığı ile Yıldız Savaşlarının bu son filmini izleyebilirsiniz.



Jumanji izle Fantastik Macera Filmi

Jumanji 2 izle aslında temelinde bir oyun olan bu film 1995 yılında çekilen filmin devamı niteliğindedir. Dwayne Johnson, Kevin Hart, Laurie Calvert, Jack Black gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı bu muhteşem macera ve fanstastik film halihazırda sizleri sitemizde beklemektedir.  Tek part izle seçeneklerimizden birini kullanarak bu filmi tek parça 1080p kalitede full hd film izle izleyebilirsiniz. Hayal ürünü bir oyun olarak öngörülen bu oyun aslında çok eğlenceli ve sürükleyicidir. Filmin bu serisinde konu değişmemiş ama oyuncular ve muhteşem kurgusu biraz değişmeye uğraşmış gibi görünüyor. kahramanlarımız iki küçük çocuk bir gece bir sandığı belli belirsiz bir yere gömerler ve bu lanetten kurtulurlar. Ama bu olayın üstünden seneler geçer ve bir diğer kahramanımız Parrish sandığı bulunduğu yerden tesadüfen çıkararak evine götürür. Bilmediği bir oyuna giren kahramanımız yanlışlıkla start tuşuna basar ve lanetli oyunun içine dahil olur. İnternet hızınıza bağlı olarak film en geç 5dk içinde açılacaktır. Eğer sizde bu filmi merak ediyorsanız aşağıdaki linke tıklayarak yıldız oyuncu kadrosu ve muhteşem kurgusu ile Jumanji filmin tek parça olarak sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz. Fantastik ve macera kategorisinde sitemizde yer alan bu film meraklılarını şimdiden çok heyecanlandırdığını da söylemeden geçmeyelim.



27 Şubat 2017 Pazartesi

Satanic izle 2017 Türkçe Dublaj 4k

Satanic izle bir şeytan çağırma macerasını temel alan bu film 18 yaş ver üzeri sinemaseverlerin çok seveceği türden bir filmdir. Korku filmleri arasında en iyi olmaya aday gösterilen bu film muhteşem kurgusu ve genç oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Film hakkındaki yorumlar biraz bizleri ikilemde bıraksa da yine de vakit ayırıp izlenmesi gereken filmlerden biri. 4 maceraperest kahramanımız bir gün rastgele sokaktan aldıkları tanımadıkları bir kız ile bir maceraya koyulurlar. Los Angeles sokaklarında öylece gezen kahramanlarımızın yeni tanıştıkları bu kız onların başını hayli belaya sokacaktır. Bir şeytan çağırma seansı yapmayı planyan kahramanlarımız kendilerine güvendikleri için hiç  düşünmeden seansa girerler ve başlarına buradan sonra gelecek korkunç olayları tahmin bile edemezler. Kahramanlarımızdan birinin içine giren şeytan onların hayatına adeta musallat olmuştur ve artık iş, içinden çıkılmaz bir hale gelecektir. Sizler de gerçek korku filmlerinin hayranıysanız bu film tam size göre kaçırılmaması gereken nadide filmlerden biri. Eğer filmde açılmama gibi bir sorun olursa, internet hızınıza bağlı olarak en geç 5 dakika içerisinde kesinlikle açılacaktır. Tek part izle seçeneğine girerek filmi 1080p kalitesinde gönül rahatlığı ile full hd film izle sitemizden izleyebilirsiniz. Eğer bu film hakkında merak ettikleriniz varsa bunları yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.



Toz izle Dram Filmi 1080p

Toz izle dram filmi son yılların kendi kategorisindeki en iyi filmleri arasına girmeye şimdiden hazır. Babasının sırlarının peşinden giden bir genç kızın hikayesini konu edinen bu filmi vizyona girdiği an sitemiz üzerinden tek parça olarak full hd kalitesinde izleyebilirsiniz. Tüm sinemaseverlerin ilgisini çeken bu film konusu bakımından da eşi benzeri görülmemiş bir film olma özelliği taşıyor. Filmin konusundan detaylı olarak bahsedecek olursak da kahramanımıza bir gün bir mektup gelir. Vefat eden babasından kahramanımıza bir vasiyet kalmıştır. Babası, Afganistan’da gömülmek istemektedir. Böyle bir şeyi neden istediğini merak eden kızı bu işin peşine düşer ve babasının ondan sakladığı sırları öğrenmek için Afganistan’a doğru yolar çıkar. Önce sevgilisinden izin almak ister fakat erkek arkadaşı gitmesine izin vermeyince mecbur kalıp onun sözünü de ezerek yoluna koyulur. Kahramanımız elinde bir mektup bilmediği bir ülkeye doğru gittiği için yolda epeyce bir düşünür. Acaba babasının bu ülke ile ne gibi bir bağlantısı olabilir? Kahramanımızın bu uzun ve bir o kadar gizem dolu yolculuğuna sizler de ortak olmaz isteseniz Full hd film izle sitemizden tek part full hd kalitesinde bu filmi kolayca izleyebilirsiniz. Eğer toz filmi ile ilgili merak ettikleriniz varsa bunları yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.



26 Şubat 2017 Pazar

The Zookeeper’s Wife izle

The Zookeeper's Wife izle filmi dram kategorisinde beyaz perde de boy göstermeye hazırlanıyor. Dünyaca ünlü yönetmen Niko Car onun yönetmen koltuğunda oturduğu bu muhteşem dram filmi konusu ile dikkatleri epeyce bir üzerine çekmiş gibi görünüyor. Bugüne kadar yapılmış bir çok nazi işgalini konu edinen filmler arasında apayrı bir yere sahip olan bu harika filmi sizlere de kaçırmamanızı öneririz. Kahramanlarımız Jan ve Antonina, Polonyada çok sakin ve güzel bir hayat sürdürmektedirler. Birlikte bir hayvanat bahçesi ile ilgilenmektedirler. Jan hayvanat bahçesinin yönetimi ile eşi Antonina ise hayvanların bakımı ile ilgilenmektedirler. İsimleri her yerde zikredilmeye başlar çünkü kahramanlarımız hayvanat bahçesine adeta can vermiş ve yepyeni bir soluk getirmiştir. Hayatlarında herhangi bir problem olmayan kahramanlarımızın ülkesi bu sırada nazi Almanyası tarafından işgale uğrar ve kahramanlarımızın da hayatı bundan sonra bir kaos’a sürüklenir. Jan ve ekibi bir direniş örgütü kurarak bu işgalin karşısında durmak istemektedir. Bu hazin sonla biten muhteşem drama filmini sizler de 1080p kalitesinde sitemizden seyredebilirsiniz. Kahramanımız Jan ve ekibinin bu örnek olacak davranışlarını konu edinen filmin hikayesinin gerçek hayattan alınması izleyenleri şimdiden çok heyecanlandırıyor. Gerçek bir hikayeden esinlenilerek yapılan bu muhteşem filmi sizler de henüz seyretmediyseniz Full hd film izle sitemizden seyredebilirsiniz. Yorumlarınız ile lütfen bizlere film hakkındaki görüşlerinizi bildiriniz.



Beyaz Balina izle Yerli Dram Filmi

Beyaz Balina izle filmi son yılların Türk sinemasına damga vuracak dram filmlerinden biridir. Filmin sahneleri şimdiden izleyenleri gözyaşlarına boğacak türden. Kısaca filmin özetinden bahsedecek olursak kahramanlarımızdan Ali şehirde yaşayan sadece bir hayatı olan genç bir erkektir. Annesi ve babası bir anda vefat edince şehir hayatının yükünü kaldıramaz ve gideceği tek yere, köydeki dedesinin yanına gider. Köyde ki hayatı Ali’yi bunaltır ve kendine konuşabilecek bir arkadaş arar ama köylü çocuklar Aliden hiç haz etmezler. Hele de aralarındaki Vahap adındaki yaramaz çocuk Aliye düşman olur önceleri kanlı bıçaklı iki düşman olan kahramanlarımız Ali ve Vahap sonrasında ise çok iyi iki dost oluverirler. Zamanla çok iyi iki dost olan kahramanlarımız çok iyi vakit geçirmeye başlar. Aralarında sıkı bir kardeşlik bağı kurulmaya başlayınca kahramanlarımızdan ali, şehirde okumaya başladığı ancak sonuna getiremediği kitabını burada arkadaşına okumaya karar verir. Bu romanı en iyi arkadaşı vahap’a anlatınca roman adeta kahramanlarımıza bir ışık olur ve onların hayatını aydınlatır. Ama tabi böyle küçük bir yerde bu romanı bulmaları da oldukça güç olacaktır onlar için. İki köylü kahramanımızın eğlenceli ve dramatik hikayelerini konu alan bu Beyaz Balina izle filmi beyaz perde de fırtına gibi esecek gibi görünüyor. Eğer sizler de bu muhteşem dram filmini izlemek isterseniz aşağıdaki linke tıklayarak tek part full hd olarak bu filmi dilediğiniz an Full hd film izle izleyebilirsiniz. Türk sinemasındaki en iyi dram filmlerinden biri  olan bu filmi bizler de fullhdizleyin.net ailesi olarak sizlere şiddetle tavsiye ediyoruz. Tüm sinemaseverlere şimdiden iyi seyirler. Sitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.





Bambaşka izle 2017 Yerli Film

Bambaşka izle filmi dram kategorisindeki filmlerin tahtını sallamak için hazırlıklarını bitirmiş gibi görünüyor. 7 Nisan 2017 tarihinde vizyona girecek olan bu muhteşem filmi sizler de vizyona çıktığı an sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz. Sizlere filmin konusundan söz edecek olursak. Kahramanımız Doğa genç ve hayat dolu bir kızdır. Kahramanımız bir gün talihsiz bir olay geçirir ve belden aşağısı artık tutmaz. Bu bir genç kız için ne kadar kötüdür hepimiz az çok tahmin edebiliriz. Kahramanımız da bununla başa çıkarken epeyce zorlanır ve hayata olan inancını tamamen kaybeder. Tam da bu sırada yiğit diye genç bir oğlanla tanışır. Tanıştığı yakışıklı adam bir oyuncudur ve o da kahramanımız gibi acılar çekmektedir. Yiğit’i nişanlısı terk etmiştir. Bu yüzden o da epeyce zor bir durumdadır. Doğa ile yiğit tanışır ve aralarındaki ilerde çok sağlamlaşacak bir bağ kurulur. Birbirlerinden çok hoşlanan ikili evlenme kararı alır. Doğanın bedensel engeli Yiğit’in umurunda değildir. Onu düşünmez bile. Evlenen bu iki çiftimiz artık engelli bir insanla engelli olmayan birinin nasıl yaşayacağını öğreneceklerdir. Bambaşka izle ve daha birçok yerli yapım dram filmini Full hd film izle adresinde 1080p kalitesinde izleyebilirsiniz. Film ile ilgili herhangi bir şikayetiniz varsa veya herhangi bir film isteğiniz varsa yorum olarak bunu bize bildirin bizler de hemen yardımcı olalım.



25 Şubat 2017 Cumartesi

Aquarius izle ( 2017 ) Dram | Gerilim Filmi

Aquarius izle filmi, sabrın, kararlılığın en büyük örneklerinden birini bize bu filmde gösteriyor. Dünyanın dört bir yanındaki sinemaseverlerin dört gözle beklediği ülkemizde de heyecanla beklenen bu film vizyona girer girmez sitemizde paylaşılacaktır. Tek yapmanız gereken filmin vizyona tarihinde sitemizi ziyaret edip Aquarius diye arama motorunda aratmanız. Sonrasında arkanıza yaslanın ve full hd film izleme keyfini siz de sitemizde yaşayın. Aquarius filmi adını sinema sektörüne altın harflerle yazdırdı. İçinde ki dram sahneleri ile göz dolduran anlat yaşatacak olan bu filmi sizlere şiddetle tavsiye ettiğimizi söylemeden geçmeyelim. Kahramanımız Clara, emekli bir müzik eleştirmenidir. Dinlenmek için yerleştiği Aquarius apartmanındaki dairesine bir inşaat şirketi göz dikmiştir. Kahramanımız ise tüm baskılara rağmen dairesini satmamakta kararlıdır. Çünkü onun için bu daire sıradan bir daire değil burası huzur, burası yaşam demektir. Aquarius filmi, ilginç konusuyla sürükleyici bir hikâyeye sizi de dâhil ediyor. Vizyona çıkacak olan tüm kategorilerde ki en güncel filmlerinin buluşma adresi Full hd film izle sitemizden bu filmi 720p veya 1080p kalitesinde izleyebilirsiniz. Eğer film açılmazsa internet hızınıza bağlı olarak 3-4 dakika içerisinde kesinlikle açılacaktır. Lütfen bekleyiniz. İyi seyirler.







The Lost City of Z izle

The Lost City of Z izle filmi son yılların en çok konuşulan filmlerinden biridir. Gerçek bir hikayeden alınarak beyaz perdeye uyarlanan bu filmde bir kaşifin başından geçen olaylar bahsedilmektedir. Gerçek yaşanmış bir olayı konu edinen filmden biraz bahsedecek olursak kahramanımız amazon topraklarına aşırı bir ilgi ve sevgi beslemektedir. Bir gün amazona seyahate çıkan kahramanımız bu esnada yeteri kadar delil toplayarak burada daha önce birilerinin yaşadığını kanıtlar. Ama elindeki bu kanıtlar kimse tarafından dikkate alınmaz. Bunu umursamayan kahramanımız tekrar amazon topraklarına ayak bastığında ise başına hiç beklenmedik talihsiz olaylar gelir ve ormanın içinde kaybolur. Buradan sonra kahramanımızı aramak için bir çok ekip gönderilse de bulamazlar. Sonrasında ise bu yerin adına kayıp şehir z ( Lost City of Z ) denmiştir. Bu olay dünya çapında merak edilen gizemli olaylardan biri olarak tarihe geçmiştir. Tüm dünyada vizyona girdiği an sitemizde yayınlanacak bu filmi full hd kalitesinde izleyebilirsiniz. En yeni filmlerin ortak buluşma adresi Full hd film izle sitemizden bu Kayıp Şehir Z izle filmini 720p veya 1080p kalitesinde izleyebilirsiniz. Eğer film açılmazsa internet hızınıza bağlı olarak 3-4 dakika içerisinde kesinlikle açılacaktır. Lütfen bekleyiniz. İyi seyirler.



24 Şubat 2017 Cuma

Jane Doe’nun Otopsisi izle

Jane Doe'nun Otopsisi izle filmi gerilim ve korku türünde beyaz perdeye çıkmaya hazırlanıyor. Dünya çapında merakla beklenen bu film yayınlanır yayınlanmaz sitemizi yüklenecektir. 4k filmlerin bulunduğu sitemizi ziyaret edip yorum yaparsanız bu bizim için yeterli. Filmin konusundan bahsedecek olursak. İki kahramanımız ve yaşadıkları, oldukça ürkünç hikayeleri içermektedir. Sinemada çok ses getiren bu yapımı sizlere sunmaktan gurur duyarız. Otopsi doktoru olan kahramanlarımız her ceset ile uğraştıkları gibi bu ceset ile de uğraşacaklardır. Kahramanlarımız Jane'in cesedini araştırmaya başladığın çok uzun bir yolculuğa çıkarlar. Jane’in hangi sebepten kaynaklı olarak öldüğünü merak ederler. Otopsisini yaptıkları Jane’ de epeyce bir delil bulurlar. Ama bu deliller kahramanlarımızı hiç de iyi bir noktaya getirmeyecektir. Her zaman söylemişizdir fazla merak iyi değildir diye. Kahramanlarımız ile tüyler ürperten bu yolculuğa siz de ortak olmak isterseniz aşağıdaki linke tıklayarak bu filmi 4k kalitesi farkı ile sitemizden izleyebilirsiniz. En başta The Autopsy Of Jane Doe izle filmi olmak üzere dilediğiniz her filmi full hd izlemek için film izle seçeneğimizi gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Full hd film izle sitemizden reklamsız ve donmadan film izleme imkanını siz de kaçırmayın. Eğer film hakkında merak ettikleriniz varsa bunları yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Şikayet ve istekleriniz ile hemen ilgilenmeye çalışıyoruz bunun için bizimle iletişime geçebilirsiniz, her türlü dilek ve şikayeti anında değerlendiren ekinimiz sizlere kısa süre içinde geri dönüş yapacaktır. İyi seyirler.



Life ( Hayat ) izle 2017 Bilim Kurgu

Life izle filmi son yılların en gözde bilim kurgu filmlerinden biri olmaya hazırlanıyor. Bilim kurgu kategorisindeki en iyi filmlerin tahtını derinden sarsacak olan bu film bir yaşam serüvenini konu alıyor. Dünya dışı gezegenlerde son yıllarda birçok araştırma yapılmaktadır. Dünya gibi yaşanılabilir bir gezegen bulmak isteyen bir çok ülke bu konuda büyük projeler geliştirmektedir. Uluslararası uzay istasyonu yine böyle bir proje kapsamında Mars’a bir robot fırlatmıştır. Bu robot yıllar sonra bir mesaj ileterek Mars’ın yaşanılabilir bir gezegene olduğuna dair bir kanıt elde etmiştir. Bu kanıtı almak için Mars’a yola çıkan astronotlar kanıtı eve götürürken bir sürpriz ile karşılaşırlar ve başları hiç ummadığı kadar belaya girer. Aldıkları bu kanıtın zararsız olduğunu düşünen kahramanlarımız çok şaşıracak bir şeye tanık olurlar. Aldıkları bu şey aslında çok zekidir. Ve insanlara da oldukça zarar verebilecek bir potansiyeli vardır. Dünya da merakla beklenen bu film her filmde olduğu gibi vizyona çıkar çıkmaz sitemizde yayınlanacaktır. Eğer sizde film hakkında merak ettikleriniz varsa bunları yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Şikayet ve istekleriniz ile hemen ilgilenmeye çalışıyoruz bunun için bizimle iletişime geçebilirsiniz, her türlü dilek ve şikayeti anında değerlendiren ekinimiz sizlere kısa süre içinde geri dönüş yapacaktır. Dünyanın en güncel en güzel filmlerinin buluşma adresi Full hd film izle sitemizden bu filmi 720p veya 1080p kalitesinde izleyebilirsiniz. Eğer film açılmazsa internet hızınıza bağlı olarak 3-4 dakika içerisinde kesinlikle açılacaktır. Lütfen bekleyiniz. İyi seyirler.




Deha izle Dram Filmi Türkçe Dublaj

Deha izle film ile akıllara kazınmayı planlayan usta yönetmen ortalığı kasıp kavurmaya geliyor. Dram kategorisinde kendini ispatlayan usta yönetmen bu filminde de insanlara çok hüzünlü anlar yaşatacak. Tüm dünyada merakla beklenen bu filmi sizler için sitemizde vizyona girdiği an paylaşacağız. Sizler de dram filmlerinin hayranı iseniz sitemiz üzerinden full hd izleme ayrıcalığı ile izleyebilirsiniz. Bu harika filmin konusundan söz edecek olursak kahramanımız sade bir hayat yaşamaktadır. Kendi hayatında bir çok sorunla uğraşmakta ve oldukça da sıkıntılar çekmektedir. Tek ilgilendiği şey gözü gibi baktığı yeğenine büyütmektir. Yeğeni okula başladığında çok zeki bir çocuk olduğu öğretmenleri tarafından anlaşılır. Bunu duyan annesi ise kızını yıllar sonra görmek ister. Kahramanımız ise sırf menfaati için kızını almak isteyen annesine izin vermez. Buradan sonra film başka bir boyut almaktadır diyebiliriz çünkü kahramanımız ve yeğeninin annesi arasında büyük bir çekişme başlayacaktır. Bu dram içerikli filmi sizlere 1080p kalitesinde izlemenizi tavsiye ediyoruz. Deha filmini sizlerde dilediğiniz her yerden tek part olarak Full hd film izle sitemizden izlemek için tek yapmanız gereken aşağıda yer alan filmin linkine tıklayıp arkanıza yaslanmak. Şimdiden herkese iyi seyirler.




23 Şubat 2017 Perşembe

Sonsuz Aşk izle Dram | Komedi Filmi

Sonsuz Aşk izle filmi son yılların dram kategorisindeki en iyi filmlerinin tahtını sarsacak gibi görünüyor. İzleyenleri hem derinden üzen hem de gülmekten öldürecek bir yapım ortaya koyan usta yönetmen bu filmi ile adından sıkça bahsettirecek gibi görünüyor. Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım’ın başrollerini paylaştığı Sonsuz Aşk filmini sizler için full hd kalitesinde hazırladık. Tek yapmanız gereken aşağıdaki linke tıklayıp bu muhteşem yolculuğa ortak olmak. Filmin konusundan bahsedecek olursak kahramanlarımız birbirlerine tamamen zıt karakterlere sahiptir önce tesadüfen tanışan bu iki genç sonrasında birbirlerine deli gibi aşık olmuşlardır. Can işinde uzman bir cerrah, Zeynep ise kendi halinde yaşayan ve hayatında kardeşinden başka kimsesi olmayan bir kızdır. Zevkleri, yaşam tarzları tamamiyle birbirinden farklı olan bu iki insanın büyüleyici aşkının anlatıldığı bu film izleyenleri içine sürükleyen havası ile kurgusundan çokça merak ettirmektedir. Bu muhteşem dram içerikli filmi sizlerde dilediğiniz her yerden kesintisiz bir sistem üzerinden tek part olarak Full hd film izle sitemizden izlemek için tek yapmanız gereken aşağıda yer alan filmin linkine tıklayıp arkanıza yaslanmak. Şimdiden herkese iyi seyirler.



Dehşet Evi izle ( 2017 ) Gerilim | Korku Filmi

Dehşet Evi izle korku kategorilerinde yerini alan bu muhteşem filmin yönetmen koltuğunda Rafa Martinez oturmaktadır. Başrollerini Ingrid García Jonsson ve Bruno Sevilla’nın paylaştığı bu film sinema salonlarında korku filmi hayranlarının seyrettiği en iyi filmlerden biri olmaya hazırlanıyor. Bir evde geçen dehşet verici dakikaların yer aldığı bu filmi 18 yaş altı çocukların izlemeleri kesinlikle tavsiye edilmez. Biraz spoiler içeren bu makalemizi isterseniz filmi izledikten sonra okuyabilirsiniz. Eğer sizler de yetişkinler için ailecek veya tek başınıza izleyeceğiniz yepyeni bir korku filmi arıyorsanız bu film korku kategorisine yeni bir soluk getirmiş muhteşem bir olma özelliği taşıyor ve sizleri sitemizde tek part full hd kalitesinde beklemektedir. Filmin konusuna giriş yapacak olursak birbirlerine aşık iki çift bir evde kaçamak yaparak buluşurlar. Sevgilisine yeni aldığı evi tanıtmak için evde romantik bir ortam hazırlayan emlakçı kahramanımız evin eski sahibinden hiç haberdar değildir. Evde çok güzel vakit geçiren kahramanlarımız birden bir sürpriz ile karşılaşırlar. Evin eski sahibinin ayarladığı kiralık katiller evde onları beklemektedir. Birden katil çetesi ile göz göze gelen kahramanlarımız için buradan sonra dehşet verici dakikalar başlamaktadır. Hayatları artık son bulmuş gibi görünen kahramanlarımız bir çıkış yolu aramak için türlü türlü yollar deneseler de bir türlü evden çıkacak bir kaçış yolu bulamazlar. Birkaç sefer deneme yapsalar da evden çıkamayan kahramanlarımız acı çekerek öleceklerdir. Sizde henüz bu filmi izlemediyseniz Full hd film izle sitemizden reklamsız ve sansürsüz olarak bu filmi izleme imkanını siz de kaçırmayın.

22 Şubat 2017 Çarşamba

Vezir Parmağı izle

Vezir parmağı izle Mahsun Kırmızıgül’ün belki de en çok konuşulan filmi. İyi ve kötü eleştirilerin odağı olan bu film Türk sinemalarında epeyce bir ses getirdi. Osmanlıyı kötü gösterdiği için sinema eleştirmenlerinin odağı olan bu film, Osmanlının son dönemlerinde yaşanan bazı olayları konu edinmiştir. Osmanlı – Rus savaşlarında bazı köylerde erkek kalmamıştır. Bu durumu konu edinen film epeyce bir eleştiri almıştır. Hatta Mahsun Kırmızıgül’ün en kötü filmi diye yorumlar yapılmıştır. Size bu filmin konusundan bahsedecek olursak. 3 Kıtaya 7 Denize hükmeden farklı coğrafyalardan her kültür ve gelenekten insanı bünyesinde barındıran yüce Osmanlı İmparatorluğu artık eski gücünü kaybetmiştir. Ve bunu fırsat bilen ülkeler birleşerek Osmanlıya saldırmışlardır. Ülkedeki ilan edilen seferberlik yüzünden bazı kasabalarda hiç erkek kalmamıştır. Osmanlının en zor dönemlerini içeren bu filmdeki farklı coğrafyalardan ve farklı insan topluluklarından bu savaşa katılmak için gelen hamallar, savaştaki gönüllü neferlerden olacaklardır. İçlerinde Hamdullah’ın da bulunduğu bu hamallar savaşta askerlerin elleri kolları olacaklar ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışacaklardır. Osmanlı İmparatorluğunun bu zorlu dönemleri tuhaf bir bakış açısı ile bu filmde ele alınmıştır. Eğer film hakkında merak ettikleriniz varsa bunları yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz veya filmi izlemek için Full hd film izle sitemizi kullanabilirsiniz. Şikayet ve istekleriniz ile hemen ilgilenmeye çalışıyoruz bunun için bizimle iletişime geçebilirsiniz, her türlü dilek ve şikayeti anında değerlendiren ekinimiz sizlere kısa süre içinde geri dönüş yapacaktır



Resident Evil Son Bölüm izle

Ölümcül Deney 6 izle Dünyaca ünlü bir film serisinin son filmidir. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir ilgi çeken bu film serisi artık sona gelmiştir. Tüm sinemaseverlerin heyecanla dört gözle beklediği film yayınlanır yayınlanmaz sitemizden sizlere 1080p kalitesinde paylaşılacaktır. Filmin konusundan bahsedecek olursak 1. Filmden itibaren konu hep aynıdır ama bu film serisi diğerleri gibi sıkıcı değil aksine her filmde izleyenlerin yüreklerini hoplatacak derecede heyecan vericidir filmin ilk serisinden itibaren tüm dünyaya yayılan virüs konusu üzerine devam etmektedir. Hızla yayılan ve önüne geçilmesi bir türlü engellenemeyen virüs yüzünden insan nesli yavaş yavaş yok olur. Serinin bu filminde de kahramanımız Alice virüsü yayanları bulmaya çalışmaktadır. Bu filmde çok daha büyük bir problem vardır artık Umbrella son kozunu oynayacak bir plan yapmıştır, bu plan insan neslini tamamen yok etmek üzerine kurulmuştur. Umbrella şirketi tarafından hazırlanan bu planının önüne geçmek ve bu planı engellemek isteyen kahramanımız Alice yine büyük bir savaşın ve mücadelenin içine girecektir. Bu muhteşem aksiyon içerikli filmi sizlerde dilediğiniz her yerden kesintisiz bir sistem üzerinden tek part olarak Full hd film izle sitemizden izlemek için tek yapmanız gereken filmin linkine tıklayıp arkanıza yaslanmak. Şimdiden herkese iyi seyirler.

http://www.fullhdizleyin.net/resident-evil-6-izle-olumcul-deney-6-resident-evil-son-bolum/


Patron Bebek izle

Patron bebek izle filmi her yaştan izleyici kitlesi oluşturmuş muhteşem bir film. Tam bir komedi tufanı diye nitelendirebileceğimiz bu film izleyenlerden tam puan almış gibi görünüyor. yapılan yorumlara bakılırsa film son yılların en iyi çizgi filmlerinden biri olmaya aday. Sinema da olsa bebeklerin herhangi bir yerde olması hepimizi güldürür ve neşemizi yerine getirir öyle değil mi işte bu animasyon filminde de kahramanımız bir bebek ve bu bebeğin maceraları hepimizi gülme krizine sokacak derecede komik. Kahramanımız patron bebek bir aileye misafir olarak gelir ve macera da buradan sonra başlar. Ailenin tek erkek evladı olan sevimli kahramanımız bebeği ne kadar kıskansa da diğer kahramanlarımız bebeği doğal olarak sever ve benimser ama patron bebeğimizin planları farklıdır. Ailenin büyük çocuğu bu durumun biraz da olsa farkındadır ve patron bebekten şüphelenmeye başlar. Bir gün patron bebeğin odasında sinsice yaklaşır ve onu dinler. Kulak verdiğinde bebeğin aslında konuşabildiğini ve bir büyük gibi emirler yağdırdığını duyar. Bunun üstüne kapıyı açan minik kahramanımız patron bebeği suçüstü yakalar. Bu harika çizgi filmi sizlerde dilediğiniz her yerden kesintisiz bir sistem üzerinden tek part olarak Full hd film izle sitemizden izlemek için tek yapmanız gereken filmin linkine tıklayıp arkanıza yaslanmak. Şimdiden herkese iyi seyirler.



Dangal izle

Aamir Khan yine dillere destan bir film ile sinemada boy göstermektedir. Aamir Khan her zaman olduğu gibi bu filminde de yine çok büyük bir ilgi görmüştür. Ülkemizde Aamir Khan filmleri gerçekten çok büyük bir ilgi ile karşılaşmaktadır. Ama bu usta yönetmen ve başrol oyuncusu her filminde bu ilgiyi hak eder. Yine herkes tarafından çokça konuşulan bir filmle karşımıza çıkan Aamir Khan, Dangal izle filmi ile de epeyce ses getirmiştir. Başarılı yapımları ve filmlerindeki verdiği dersler ile dünyada isim yapmış olan başarılı yönetmen Aamir khan bu film için epeyce bir çalışmalar yapmış ve yine her filminde olduğu gibi izleyicileri sinemalara akın ettirmiştir. Başrollerinde oynadığı bu kendi filmi için 2 yıllık bir çalışma yapmış olan yönetmen çok kilo almak zorunda kalmıştır. Eski bir güreşçi rolünde karşımıza çıkan Aamir Khan’ın bu harika filminin konusuna giriş yapacak olursak. Kendisi eski bir güreşçidir ve kızları da babalarının yolunda ilerlemektedir. Önce kızlarına sıkı bir eğitim veren baba sonrasında ise önce ufak çaplı olimpiyatlara sonra ise büyük olimpiyatlara sokar kızlarını. Kızları başarıdan başarıya yükselirken kendisi de kızlarının bu başarıları ile gurur duymaktadır. Eğer sizde bu filmi hala izlemediyseniz çok şey kaçırmışsınız demektir. Hemen aşağıdaki linke tıklayarak bu muhteşem filmi Full hd film izle sitemizden 4k çözünürlükte izleyebilirsiniz. Şimdiden herkese iyi seyirler.




Deli Aşk izle

Cem Yılmazın başrollerinde oynadığı Deli Aşk izle filmi Türk sinemasındaki en iyi komedi filmlerinin tahtını sallayacak gibi görünüyor. Murat Kaman ve Emrah Kaman kardeşlerin yazdığı ve Cem Yılmazın da yapımcılığını üstlendiği bu komedi tufanı filmi sitemiz ayrıcalığı ile full hd kalitesinde izleyebilirsiniz. Şimdi sizler bu filmin konusundan bahsedecek olursak Dondurmacı Ekrem kahramanımız, sırılsıklam aşık olduğu Neşe’nin kalbini kazanmak için türlü türlü maceraların içine girerek kendini beğendirmek için birçok yola başvurur. Ama pek de umduğunu bulamaz. Neşe pek kahramanımız ile ilgilenmemekte sadece gülüp geçmekle yetinmektedir. Hem güldüren hem de düşündüren bu filmde Cem Yılmaz bizleri yine gülme krizine sokacak gibi görünüyor. Bu sırada başına bir çok komik olaylar gelen kahramanımız Ekrem’in bu harika macerasına sizler de sitemiz ayrıcalığı ile tanık olmak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklamanız yeterli. Eğer film hakkında merak ettikleriniz varsa bunları yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Şikayet ve istekleriniz ile hemen ilgilenmeye çalışıyoruz bunun için bizimle iletişime geçebilirsiniz, her türlü dilek ve şikayeti anında değerlendiren ekinimiz sizlere kısa süre içinde geri dönüş yapacaktır. Full hd film izle sitemizden reklamsız ve donmadan film izleme imkanını siz de kaçırmayın.





Çünkü Onu çok Sevdim izle

Çünkü Onu Çok Sevdim izle filmini sevgiliniz ile birlikte izlenecek filmler listesine ekleyebilirsiniz. Bu yerli yapım aşk filmi kaçırılmaması gereken yapımlardan olup, isminden sıkça bahsettirecek bir filme benziyor. Bu yıla damgasını vuracak muhteşem bir yerli dram filmi olarak beyaz perdeye çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerini Emre Kanat ve Alev Aygün’ün paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda ise Erdoğan Koç oturuyor. Bu filmin konusundan bahsedecek olursak içine kapanık bir adamın hikayesini beyaz perdeye aktarıyor. Oldukça yetenekli olan kahramanımız karakalem de kendini geliştirmiş ve muhteşem resimler yapmaktadır. Kendi dünyasında yaşadığı sıkıntılardan çizim yaparak kurtulmaya ve arınmaya çalışır. Hayatında ki bu durağanlıktan oldukça sıkılmaktadır. Arkadaşlarıyla her zaman gittiği bir etkinlikte Sema adında genç güzel bir kız ile tanışan kahramanımızın hayatı buradan sonra tamamiyle değişecektir. Yepyeni bir hayata yelken açan kahramanımız bir yandan kendi hayatı ile mücadele ederken bir yandan da bu sırılsıklam âşık olduğu kız için ayakta durmaya çalışmaktadır. Anlaşılan o ki Türk sinemasına muhteşem bir dram filmi daha gelmiştir. Onlarca farklı kategoride ki yüzlerce filmi sitemiz aracılığı ile izleyebilirsiniz. Başta Çünkü Onu Çok Sevdim filmi olmak üzere her filmi full izlemek için hemen Full hd film izle sitemizi ziyaret edin ve yediden yetmişe onlarca filmi 4k kalitesinde izleme imkanını siz de kaçırmayın.



Cerayan izle

Kemoterapi hastası olan oğlunun ölümünden kendini sorumlu tutan bir baba ve psikoloji öğrencisi olan bir kız arasında geçen bu harika film şimdiden gişeleri alt üst etmeye hazırlanıyor. İnsanların gerçekte hayatta yaşayabilecek örnek olayların ele alındığı bu muhteşem gizem filmi Cereyan izle son dönemlerin çok konuşulacak filmleri arasında kendini göstermeye başladı bile. İçinde barındırdığı gizem ile izleyicilerden tam puan alan bu filmin içindeki anahtar sözcükler ile bizlere aslında gerçek hayattan öğütler vermektedir ki film zaten gerçekte hayatta yaşanan olayları içermektedir. Filmin ana konusu bir psikoloji öğrencisi ile hayattan tamamen kendini soyutlamış olan bir adam arasında geçmektedir. Kahramanımız Aylin okulda öğrendiklerini pekiştirmek maksadı ile uzaktan insanlara destek olmaktadır. Cavit, kahramanımızın hastalarından biridir. Ama Cavit’in diğer hastalardan farkı, kendini oğlunun ölümünden sorumlu tutar bu yüzden çok büyük bir psikolojik bunalım içindedir. Kahramanımız Aylin ile görüşmelere başladıktan sonra kendine gelen Cavit bir zamandan sonra Aylinden ayrılamayacağını hisseder. Ve buradan sonra olaylar birbirini takip ederek muhteşem bir gizem filmine dönüşür. İnsanlara bir ders niteliğinde izletilebilecek bu filmi sizler de full hd kalitesinde  donmadan Full hd film izle sitemizden izleyebilirsiniz.




Tatlım Tatlım izle Yerli Komedi Filmi

Tatlım Tatlım izle filmi yine Bir BKM yapımı olmakta ve beyaz perdede adından sıkça bahsettirecek bir yapım olarak karşımıza çıkıyor.  Son dönemlerin parlayan yıldızlarının bir araya geldiği bu filmin başarı elde etmemesi beklenemez elbette. Bir partide tanışan kahramanlarımız 4 kız 4 erkek olarak birbirleri ile tanışırlar. Her çift birbirileri ile çok yakın bir diyalog içine girer. Birbirlerinden çok hoşlanan çiftler çok da iyi vakit geçirirler. Ama sonra işler biraz başka bir boyuta geçer önceleri çok iyi anlaşan çiftler sonra özlerine döndükleri için herkes kendi gibi davranır ve o böyle olunca da bu aralarında ki çok iyi olan ilişki zamanla yok olmaya başlar. Ortalığı kasıp kavuracak yeni bir film ile yine karşımıza çıkan Yılmaz Erdoğan bu filmi ile çok konuşulucakmış gibi duruyor. Fragmanın aldığı yorumlara bakılırsa şimdiden sinemaseverlerden tam puan alan bu muhteşem komedi filmi sizleri sitemizde beklemektedir. Sizlerde dilediğiniz her yerden kesintisiz bir sistem üzerinden tek part olarak Full hd film izle sitemizden bu filmi izlemek için tek yapmanız gereken filmin linkine tıklayıp arkanıza yaslanmak. Şimdiden herkese bol kahkahalı iyi seyirler dileriz.



Yağmurlarda Yıkansam izle

Yağmurlarda Yıkansam izle filmi Türkiye’nin içinde bulunduğu acı bir gerçeği gün yüzüne çıkaran muhteşem bir yerli yapım dram filmidir. İzleyenleri ne kadar ağlatsa da gerçeklerin acı olduğu bir kez daha görülmektedir. Bu filmi izleyen ve buna rağmen kadınlara şiddet uygulayan erkeklere gerçekten çok yazık. Savunmasız kadınlara el kaldıran erkek, erkek değildir! Bu mesajı bu filmde ciddi ciddi hissediyorsunuz. Yağmurlarda yıkansam filmi izleyenleri filmin içine sürüklüyor. Eğer sizler de bu harika dram filmini izlemediyseniz sitemiz üzerinden izlemenizi tavsiye ederiz. Filmin konusunda biraz bahsedecek olursak ise annesi ve babası tarafından öldürülen Gamze’nin hikayesini anlatıyor. Cinayetle son bulan bir hayat değil aksine yeni başlayan bir hayat sinemalarda görmeye alışık olmadığımız şekilde beyaz perdeye aktarılıyor. Duygu yüklü bu film izleyenleri içine sürükleyen bir konuya sahip olduğunu söyleyebiliriz. Eğer film açılmazsa veya başka türlü bir sorun olursa bunu bize yorum atarak bildirebilirsiniz. Bizlerden bir film isteğiniz varsa sitemizdeki film istek sekmesini kullanarak istediğiniz filmi bize bildirin bize hemen sitemizde yayınlayalım. Farklı kategorilerdeki pek çok filmi sevdiklerinizde tek başınıza veya sevdikleriniz ile beraber sitemizi kullanarak izleyebilirsiniz. Başta yağmurlarda yıkansam filmi olmak üzere her filmi full izlemek için hemen Full hd film izle sitemizi ziyaret edin ve yediden yetmişe onlarca kategoride yüzlerce filmi 4k kalitesinde izleme imkanını siz de kaçırmayın.




Paterson izle

Hayatı tekdüze giden ve sıradan bir hayata en ufak şeylerin bile ne kadar önemli olduğunu bizlere anlatan bu muhteşe film izleyenlerden şimdiden tam puan almış gibi görünüyor. Hepimizin hayatı bu filmdeki kahramanımız Patersondan farksız değildir. Her gün işe veya okula gideriz akşam eve geliriz ve bütün günler aynı şekilde devam ederek birbirini kovalar. Bir nevi bu film bizlere akıl hocalığı yapacak niteliktedir. Kahramanımızın eşi oldukça renkli bir karaktere sahiptir. Resim, müzik gibi sanat dalları ile uğraşan ve kocasını da kendisini de mutlu etmeye çalışan bu kadın filme ayrı bir renk ve canlılık katmıştır. Tekdüze bir hayatta bile en küçük şeyleri insanlar için ne kadar önemli olduğunu ve insanın hayatının düzenli olmasının ne kadar pahabiçilmez bir nimet olduğunu bu filmde açıkça görmekteyiz. Eğer sizler de farklı kategorilerdeki pek çok filmi sevdiklerinizde tek başınıza veya sevdikleriniz ile beraber sitemizi kullanarak izleyebilirsiniz. Başta Paterson izle filmi olmak üzere her filmi full izlemek için hemen Full hd film izle sitemizi ziyaret edin ve yediden yetmişe onlarca kategoride yüzlerce filmi 4k kalitesinde izleme imkanını siz de kaçırmayın.



Enkaz izle Dram Filmi

Enkaz izle filmi, dram kategorisinde Türk sinemalarında büyük bir iz bırakacak gibi görünüyor. Son yıllarda yapılmış en iyi dram filmlerinden biri olmaya özelliğini taşıyan enkaz filmi etkileyici yapımlarından biri olmasından ötürü adından sıkça söz ettirmiştir. Film, konusundan dolayı izleyiciler tarafından çok büyük bir ilgi görmüştür. Enkazın altındaki bir insan ve enkaz üstünde olmasına karşın hayatı kocaman bir enkaz olan iki karakterin öyküsünü bizlere anlatan bu film izlenmesi gereken muhteşem bir filmdir. Filmin konusuna giriş yapacak olursak kahramanımız bir enkazın altında kalmıştır. Ve oradaki ufacık bir delikten ancak gökyüzünün görebilmektedir. Kurtarılmayı bekleyen kahramanımız çaresiz ve yapayalnızdır. Diğer kahramanımız ise bir kamera kaydı alarak dağlarda yaşam konulu bir belgesel çekmektedir. bu yerli yapım filmi ve daha birçok dram filmini sitemizden full hd kalitesinde izleyebilirsiniz. Bize yorumlarınız ile katkıda bulunursanız verirseniz bu bizim için yeterlidir. Full hd film izle sitemizden bu filmi tek part full hd kalitesinde izleyebilirsiniz. Reklamsız ve donmadan film izleme imkanını siz de kaçırmayın.




21 Şubat 2017 Salı

Karanlığın Elli Tonu izle

Karanlığın Elli Tonu izle serinin ilk filmindeki alışkanlık devam etmektedir ve yine bir sevgililer gününde vizyona girmiş olan bu romantik film eşiniz veya sevgiliniz ile izleyebileceğiniz en iyi filmler arasında gösterilebilir. Sinemaseverlerin büyük bir hayranlıkla takip ettikleri bu film yine birincisi gibi bir romandan esinlenerek beyaz perdeye aktarılmıştır. Filmin birincisinde Grey, Anastasia tarafından terkedilmiştir. Ama Grey bu duruma alaşamaz ve onunla tekrar birlikte olmak ister. Hayatı boyunca kendini daha önce bu kadar birine bağlamayan Grey, Anastasianın büyüsüne kapılmış ve onun muhteşem kendine güvenine sırılsıklam aşık olmuştur. Bu yüzden onu tekrar geri kazanmak istemektedir. Anastasia ise Grey’i ne kadar sevsede artık dik duruşunu bozmak istememektedir ve aldığı kararlarda kendinden emin görünmek için bu duruşunu bozmamaktadır. Ama ikili birbirlerine olan sevgilerine yenik düşüp bir tekrardan bir araya gelme kararı alırlar. Fakat bu yeni ilişki başlangıcı öncekine göre daha dürüst ve daha kararlı olucaktır. Çünkü ikili artık eski günlerine dönmek istememektedir. İlişkileri başlamış ve gayet de sağlıklı bir şekilde devam etmektedir. Her ikisi de birbirine karşı dürüst olmaya söz vermişlerdir. Herhangi bir sorun yoktur ve ilişkileri çok iyi bir yere gelmiştir. Ama Grey’in kirli geçmişi onun peşini bırakmamaktadır. Grey’in geçmişini bilenler onu bu denli mutlu gördükçe sorular sorulmaya başlar ve film buradan sonra adeta bir kırılma noktasına gelir. Sizler de kahramanlarımızın bu sürükleyici maceralarına ortak olmak istemez misiniz? Öyleyse aşağıdaki linkten Full hd film izle sitemize girerek filmi tek parça izleyebilirsiniz. İyi seyirler.


http://www.fullhdizleyin.net/karanligin-elli-tonu-izle-turkce-dublaj-tek-part/


20 Şubat 2017 Pazartesi

Arrival izle

Arrival izle Tüm dünyanın  merakla beklediği son yılların gözde filim kurgu filmi. Konusunu yine bir uzaylı istilasından alan bu filmde tema farklıdır. Sıradan bir bilim kurgu filmi olan arrival insanların gözünde çok tuhaf bir izlenim bırakmıştır. Filmi izleyen bir kesim filme tamamiyle bağlanmış ve övgüler yağdırırken bir kesim de çok ağır eleştirmiştir. Filmin konusuna giriş yapıcak olursak. Dünyada ki tüm televizyon kanallarında dünyanın 12 farklı yerine uzay filolarının geldiği servis edilir. Bu uzaylıların neden dünyaya geldiğini herkes merak etmektedir ve bir şekilde onlarla iletişim kurmak gerekmektedir. bunun için kahramanımıza ulaşan ordu, iletişim ile ilgili ilk akla gelen isim sensin ve sen bu uzaylıların neden dünyaya geldiklerini bir şekilde bize söylemelisin derler. Kahramanımız iletişim yolunu bulmakta epeyce bir zorlansa da sonunda uzaylıların kullandıkları dili çözmeyi başarır ve dünyaya saldırı için değil yardım için indiklerini öğrenir. Bu muhteşem bilim kurgu içerikli filmi sizlerde dilediğiniz her yerden kesintisiz bir sistem üzerinden tek part olarak Full hd film izle sitemizden izlemek için tek yapmanız gereken filmin linkine tıklayıp arkanıza yaslanmak. Şimdiden herkese iyi seyirler.

http://www.fullhdizleyin.net/arrival-izle-gelis-filmi-turkce-dublaj-izle/



Kocan kadar konuş 2 izle

Kocan kadar konuş 2 izle Efsun 30 yaşına gelmiştir anca hala kendine uygun bir eş adayı bulamamıştır. Yaşadığı hayattan çok sıkılan kahramanımız bir gün sokakta yürürken rastgele lise arkadaşı ile karşılaşır. Birbirleri ile sohbet ederken hoşlanan ikili bir süre bu şekilde devam ettikten sonra birbirlerine karşı olan hislerini dile getirme ihtiyacı hissederler. Sevgili olduktan bir süre sonra da kahramanlarımız evlilik yolunda ilk adımı atarlar. Bu kararlarına aileleri önce olumlu bir tepki göstersede çiftlerimizin aileleri birbirleri ile pek anlaşamazlar. Kahramanlarımız ailelerini ikna etmek için uğraşır ve sonunda aileler konusunu da çözerek düğün hazırlıkları olsun bu tarz tatlı heyecanlara girer. Ama ortada sorun olan bir şey vardır. Aileler, aileler birbirleri ile olan sorunlarını bir türlü çözemezler. Ara ara sert ara ara tatlı atışmalar olan bu harika filmin ana teması da zaten bu olay üzerine kurulmuştur. Başrol oyuncuları Ezgi Mola ve Murat Yıldırım’ın muhteşem oyunculukları da birleşince ortaya böylesine güzel bir filmin çıkmaması beklenemez. Bu muhteşem aşk filmi sizlerde dilediğiniz her yerden kesintisiz bir sistem üzerinden tek part olarak Full hd film izle sitemizden izlemek için tek yapmanız gereken filmin linkine tıklayıp arkanıza yaslanmak. Şimdiden herkese iyi seyirler.

http://www.fullhdizleyin.net/kocan-kadar-konus-2-izle-tek-parca-online/



Savaş Vadisi izle

Savaş vadisi izle Amerikan ordusundaki bir kahramanın hikayesinin beyaz perdeye aktarıldığı bu film dünya çapında gerçekten çok büyük bir ilgi görmüştür. Tüm dünyada sevilen bu harika filmi sizler için 4k görüntü kalitesi ile sitemizde hazırladık aşağıdaki linke tıklayarak sitemizden izleyebilirsiniz. Filmin konusuna geçecek olursak. Kahramanımız bir savaşın beşiğinde doğmuştur. 2. Dünya savaşı sırasında Amerikan ordusundaki bir asker olan kahramanımız her asker gibi savaşmak zorundadır. Ama kahramanımızı diğer askerlerden ayıran en önemli özelliği o insan öldürmek için değil insan kurtarmak için orduya katılmak istemektedir. Hayatı boyunca doktor olabilmeyi hayal eden kahramanımız bu hayalini gerçekleştiremediği için ordu da bari insan hayatını kurtarmaya çalışmak ister. Komutanları ve diğer askerler kahramanımızın bu tutumuyla alay ederler hatta sırf böyle bir düşünce içerisinde olduğu için hapis cezasına çarptırılır. Oysa ki kahramanımız sadece savaştaki yaralı askerleri tedavi etmek istemektedir. Yılmadan usanmadan bu amaç uğruna direnen kahramanımız sonunda istediğini elde eder ve savaşlara doktor olarak katılarak onlarca askerin hayatını kurtarır. Gerçek bir hikayeden esinlenerek yaratılan bu muhteşem drama içerikli filmi sizlerde dilediğiniz her yerden kesintisiz bir sistem üzerinden tek part olarak Full hd film izle sitemizden izlemek için tek yapmanız gereken filmin linkine tıklayıp arkanıza yaslanmak. Şimdiden herkese iyi seyirler.




Sen Sağ Ben Selamet izle

Sen sağ ben selamet izle filmi önemli ve genç oyuncu kadrosuyla doludur ve bizlere keyifli anlar yaşatacaktır. Sadece fragmanında bile izleyicileri kahkahalara boğmuştur ve izleyenlerin yorumlarına bakılırsa da çok beğenilmiştir. Filmin vizyon tarihi belli oldu, film aralık ayında vizyona girecek ama şimdiden yapılan yorumlara bakılırsa birçok kişi filmi dört gözle beklemektedir. Filmin konusundan bahsedecek olursak cezaevinden tahlise olmasına sadece 2 gün kalan kahramanımız selamet yine başına iş açacaktır. Hayatı baştan başa bir aksiyon tufanı olan kahramanımız yine bu filmde de bizleri güldürmeye devam etmektedir. Cezaevi aracı kahramanımız selameti memleketine götürürken aynı araçta giden ve selametle koğuş arkadaşı olan sansarı da kapalı cezaevine götürmektedir. Yolda sorunsuz bir şekilde giderken karşıdan beklenmedik misafir olan goril Behlül çıkagelir. Birden araçlar çarpışır. Kahramanlarımız araçtan sağ ve selamet bir şekilde kurtulurken jandarmalar baygındır. Bir an önce uzaklaşmalıdırlar. Bu aksiyon dolu bir o kadar da komik filmi full hd kalitesinde izlemek isterseniz aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Bu muhteşem komedi içerikli filmi sizlerde dilediğiniz her yerden kesintisiz bir sistem üzerinden tek part olarak Full hd film izle sitemizden izlemek için tek yapmanız gereken filmin linkine tıklayıp arkanıza yaslanmak. Şimdiden herkese iyi seyirler.



Mekanik 2 izle

mekanik 2 izle Dünyaca ünlü aktör Jason Statham’ın başrolünde yer aldığı bu aksiyon filmini bugün sizlere tanıtacağız. Yönetmenliğini Dennis Gansel üstlendiği bu muhteşem başyapıt bütün dünyada bilinmektedir. Ülkemizde Jason Statham’a ve filmlerine olan ilgi gerçekten akıl almaz derecede büyüktür. Sinemaseverlerin dört gözle beklediği bu yapımı sizler de tek parça olarak full hd 4k kalitesinde sitemiz üzerinden izleyebilirsiniz. Şimdi ise sözü fazla uzatmadan filmin konusuna giriş yapalım. Kahramanımız Jason Statham bu filmde Arthur karakteri ile karşımıza çıkıyor. Profesyonel bir seri katil olan Arthur artık işlerine bir son vermiştir ve hayatındaki bu aksiyona dur demiştir. Önceki işlerinde epeyce bir ses getirdiği için peşine takılan belalı insanlardan da bu sayede uzaklaşacaktır. Sevgilisi ile birlikte uzak bir yerde kafasını dinleyen kahramanımız bir gün kötü bir sürpriz ile karşılaşır. Kahramanımız tam her şeyden kurtuldum derken aniden karşısına biri çıkar ve kendisine bir iş teklif eder ama bu işi diğerlerinden ayıran özellik, bu işi reddetmek gibi bir şansı yoktur. Kahramanımızı hiç kimse hiçbir şey yapmaya zorlayamaz ve artık sakin bir hayat yaşamak istediğini bildirir bu yüzden de işi reddeder ama bu işi yapmaya mecbur bırakılan kahramanımız kendisine işi götüren adamların elinden kurtulmayı başarır. Başarır başarmasına ama Arthur’un sevgilisini kaçırmışlardır. Kahramanımız kız arkadaşını kurtarmak için görevi mecburen de olsa kabul eder. Bu bol aksiyon ve macera içerikli filmi sizlerde dilediğiniz her yerden kesintisiz bir sistem üzerinden tek part olarak Full hd film izle sitemizden izlemek için tek yapmanız gereken filmin linkine tıklayıp arkanıza yaslanmak. Şimdiden herkese iyi seyirler.





Baar Baar Dekho izle

Baar Baar Dekho izle Hintli iki aşığın hikayesini farklı bir bakış açısı ile beyaz perdeye tanışan ünlü yönetmen Nitya Mehras yine kalemini konuşturmuş gibi görünüyor. Milyonları etkileyen bu muhteşem filmin konusunda bahsedecek olursak kahramanımız Jai, işinin ehli bir matematik öğretmenidir. İşi ile evli denebilecek kadar çok sever matamatik öğretmenliğini. Hayatını, gençlere bir şeyler öğretmen için öğretmenlik mesleğine adamıştır. Birlikte büyüdüğü, filmimizin diğer kahramanı Diya ise sanatçıdır. O da Jai gibi hayatını çok güzel bir mesleğe, Ressamlığa adamıştır. Resim çizmekte gerçekten usta olan kahramanımızın adı pek de bilinmemektedir. Bu iki güzel insan birlikte büyüdükleri için birbirlerini çok iyi tanımaktadırlar bu yüzden iyi anlaşırlar ve bu anlaşma kahramanlarımızı birlikte hayırlı bir yolar sokar. Önce birbirlerinden hoşlanan ve sevgili olan kahramanlarımız zaman geçtikçe bu ilişkiyi bir üst kademeye götürüp evlenme kararı almışlardır. Bu kara iki kahramanımızın da hayatını etkileyecek bir karardır. Filmin konusu da buradan sonra başlıyor diyebiliriz. Birlikte büyüyen bu iki iyi arkadaş sonunda evleneceklerdir. Ama hayat beklenmedik bir oyunu ile kahramanlarımızı malesef ki birbirinden ayırır. Bu muhteşem filmi sitemizden izlemek isterseniz veya makalemizin devamını okumak isterseniz aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Reklamlarla sizi sıkan ve görsel efektleri ile başınızı ağrıtan sitelerden sizlerde sıkıldıysanız fullhdizleyin.net ailesi olarak sizleri sitemizde davet ediyoruz. Hizmette sınır tanımayan yepyeni bir film sitesi, Full hd film izle sitemiz yeni bir düşünce anlayışı ile sizlerin karşısına çıkıyor.





Raees izle 2017 Hint Polisiye Filmi

Raees izle filmi konu itibari ile bir suç-polisiye filmidir. Hint yapımı bu film, son yıllarda adından sıkça bahsettirecek muhteşem bir başyapıt olarak beyaz perde de boy gösteriyor. Yetenekli oyuncu kadrosu ve muhteşem kurgusu ile izleyicileri sürükleyici bir polisiye macerasının içine çekiyor. Sinema da artık Hint filmleri görmeye alışık olan sinemaseverler bu filmi diğer Hint filmleri ile karıştırmamalılar. Bu harika filmin başrolünde adını her filmdeki başarıları ile bolca duyduğumuz Shah Rukh Khan yer alması izleyicileri farklı bir heyecana sürüklemiştir. Şimdi kısaca filmin özetine giriş yapacak olursak bir polis bir de suçlu kahramanımız vardır. Polis, ülkenin Gucerat’a adındaki bir eyaletinde görev yapmakta ve görev yaptığı bu eyaletti ki her türlü insana zarar verecek maddeyi kaldırmak istemektedir. Fuhuş dahil bölgede yasaklanınca buradaki bazı çeteler durumdan rahatsız olmuştur. Azılı bir suçlu ve bir o kadar da zeki olan diğer kahramanımız bu polisin yetkisinin dışına çıktığını düşünerek peşine düşmüştür. Yaptığı yeniliklerle eyaleti temizleyen polisten rahatsız olan mafya lideri hayatı boyunca tek hedefini bu polisi yakalamak olarak belirlemiştir. Bu muhteşem aksiyon içerikli filmi sizlerde dilediğiniz her yerden kesintisiz bir sistem üzerinden tek part olarak full hd film izle sitemizden izlemek için tek yapmanız gereken filmin linkine tıklayıp arkanıza yaslanmak. Şimdiden herkese iyi seyirler.

http://www.fullhdizleyin.net/raees-izle-2017-hint-polisiye-filmi/






19 Şubat 2017 Pazar

İsra ve Sihirli Kitap izle

İsra ve Sihirli Kitap izle son dönemlerin en eğlenceli en muhteşem çocuk filmlerinden biri olarak beyaz perdeye çıkmıştır. Başrollerinde ve filmin ekibinde Türk oyuncular ve çalışanlarda yer almaktadır. Bu da filmin daha çok dikkat çekmesine neden olmuştur. Tüm dünyada büyük bir seyirci kitlesi elde eden bu filmi sitemizden tek part olarak full hd film izle kalitesinde izleyebilirsiniz. Bir okul gezisi sırasında İsranın başından geçen maceraları bizlere aktaran bu filmde kahramanımız bir kütüphane gezisi sırasında bir kitabın içine girer ve macera dolu uzun bir yolculuğa çıkar. Nereye geldiğinin bile farkında olmayan kahramanımız Genç Alex’i kurtarmak istemektedir ama bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. Bu İsra ve Sihirli Kitap izle filmi, ilginç konusuyla sürükleyici bir hikâyeye sizi de dahil ediyor. Şimiden tüm sinemaseverlere iyi seyirler dileriz.






18 Şubat 2017 Cumartesi

John Wick 2 izle

John Wick 2 izle son dönemlerin en iyi aksiyon filmlerinden biri bu muhteşem filmin ilk serisinde izleyiciler sinemalara akın etmişti. Herkes tarafından merakla beklenen bu ikinci filmde kahramanımız emekli seri katil farklı bir konu ile karşımıza çıkıcak. Önceki film yüz binlerce insan tarafından büyük bir ilgi ile karşılaştı. sizler de Full hd film izle sitemizden John Wick 2 filmini tek part izleyebilirsiniz. John Wick 2 izle kahramanımız bu filmde Roma da boy gösteriyor. Büyük bir mafya ile hesaplaşma içinde olan kahramanımız ya ölücek ya öldürücek. İnanılmaz silah kullanma yeteneği ile herkesi kendine hayran bırakan John Wick bakalım serinin ikinci filminde neler yapıcak.
Sizler de bu aksiyon dolu filmi hd kalitesinde izlemek isterseniz aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. İyi seyirler

http://www.fullhdizleyin.net/john-wick-2-izle-turkce-dublaj-tek-part/