4 Eylül 2017 Pazartesi

Her Yere Kombi Servisi

Sizler için sunduğumuz kusursuz kombi bakım ve onarım hizmetlerinde önceliğimiz müşteri memnuniyetini %100 sağlayabilmektir. Firma olarak biliyoruz ki müşteri memnuniyetini sağlayabilmek için kaliteli hizmetler vermek zorundayız. Bu yüzden 13 yıldır bu sektörde müşterilerimize en kaliteli hizmetleri uygun fiyatlarla birlikte sunmaya çalışıyoruz. Evinizde kullandığınız kombilerinizde oluşabilecek en ufak sorunlardan tutunda en büyük problemlere kadar oluşabilecek her türlü sorunda bizlere bir telefon kadar yakın olduğunuzu unutmayınız. Uzun ömürlü olarak kombilerin izin kullanmak istiyorsanız yılda en az bir kez Bakımlarını yaptırmak zorundasınız. Bakımlarını yaptırdığınız takdirde yine de kullandığınız kombilerinizde sorunlar ortaya çıkabilir bu sorunlardan kağıthane kombi servisi firmamızdan destek alarak kombinizin problemini anında çözüme kavuşturabilirsiniz. Kombiler çok hassas cihazları olduğu için bakımları da zamanında yapılması gereken cihazlar sınıfına girmektedir. Bakımlarını zamanında yaptırmadığınız kombiler İlerleyen zamanlarda sizler için hiç beklemediğiniz sorunlar ortaya çıkarabilir. Kombi bakımı hizmeti başta olmak üzere doğal gaz sistemleri, Petek tamiri ve petek bakımı gibi hizmetleri alternatif olarak sizler için sunan kağıthane kombi servisi firmamız, bugüne kadar çalıştığı bütün müşterileri ile sorunsuz bir şekilde işlerini sonlandırılmıştır. Kaliteli hizmet anlayışımızın temelinde yatan en önemli şey, müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet politikalarımızdır. Net Kombi servisi firması olarak başta İstanbul olmak üzere bütün şehirlerimize Hızlı ve kolay hizmetler sunuyoruz. Bizi tercih ederek kombilerinizin bakım ve onarımlarını sorunsuz olarak yaptırabilirsiniz. kombi servisi Firmamız sektördeki başarılarını müşterilerine her platformda kanıtlamıştır.





31 Ağustos 2017 Perşembe

Kombi Servisi Hizmetlerimiz Sizinle Birlikte

Kağıthane kombi servisi firmamız, kombi bakım ve onarım, petek temizliği gibi bir çok işlemde müşterilerine her daim hızlı ve kaliteli çözümler ulaştırmaktadır. Verdiğimiz hizmetlerin kalite çıtası giderek daha da yükselmektedir. Önceliğimiz, her marka kombinin bakım ve onarımlarını yaparken dikkatli bir şekilde projeyi neticelendirebilmektir. Sizler için elinden geldiğini değil çok daha iyisini yapmaya çalışan firmamız, 7/24 sizlerden gelecek telefonları beklemektedir. Firmamızdan hizmet aldığınız taktirde sorunsuz ve üst düzey kalitede hizmet aldığınızı sizler de görmüş olacaksınız. Hayatımıza artık tamami ile oturmuş ve yerleşmiş cihazlardan biri olan kombiler her evde bir tane mevcuttur. Ama bu kombiler de elektronik diğer cihazlar gibi bakım ve onarım istemektedir. Kağıthane kombi servisi firmamız da kuruluş itibari ile sizlere bu bakım ve onarımları sunmaktadır. Her zaman bu bakımların zamanında yapılmasını öneriyoruz çünkü ilerleyen zamanlarda hiç beklemediğiniz bir anda sorunlar ile karşılaşabilirsiniz. Bu sorunlara da çözümler bulan kombi servisi firmamız, uzman personellerimiz sayesinde gece gündüz demeden hizmet vermektedir. Ayrıca müşteri memnuniyetine çok dikkat eden firmalardan biri olduğumuz için bizden hizmet almak sizlere her açıdan çok faydalı olacaktır. Firmamız sizlere kombi bakımı hizmetinin yanında doğalgaz tesisatının bakım ve onarımları hizmetlerini de sunmaktadır. Bizi tercih ettikten sonra pişiman olmayacaksınız.



12 Ağustos 2017 Cumartesi

Ülkemizin Her Alanına Kiralık Vinç Hizmetleri

Sürekli olarak bu sektörün gelişme göstermesi Kiralık Vinç firmamızın üstüne daha da fazla sorumluluk bindirmektedir ve bu sorumlulukların bilincinde olan firmamız güvenilir çalışma koşulları altında sizlere en kaliteli hizmeti sunmayı kendine öncelikli amaç olarak belirlemiştir. Ülkemizin giderek daha da gelişmesinin en önemli sebeplerinden biri inşaat sektörünün ülkemizin her yerinde artmış olmasıdır. Bu sektörün en önemli ihtiyaçlarından biri de vinçlerdir. Kiralık Vinç her zaman kısa vadede sizlerin işlerini kolaylaştıran iş makineleri sınıfına girmektedir. Firmamızın sizlere kiralık olarak hizmet verdiği vinçler Türkiye'deki en kaliteli firmalarından tedarik edilmiş ve sizlere sunulmuştur. Bizi tercih ettikten sonra vinç ihtiyaçlarınızın hızlı bir biçimde sonuca ulaştırıldığını sizler de göreceksiniz. Sektörün en deneyimli firmalarından biri olan Kiralık Vinç firmamız 20 yılı aşkın süredir bu sektöre en iyi hizmetleri verebilmek için gece gündüz demeden çalışmaktadır.


10 Ağustos 2017 Perşembe

Hızlı ve Kaliteli Kiralık Sepetli Vinç Kiralama Fırsatları

Kiralık sepetli vinç hizmeti verebilmek için kurulmuş olan firmamız yıllardır vinç kiralama sektöründe vazgeçilmez bir firma olmayı başarmıştır. Vinç ihtiyaçları günümüzün iş makineleri açısından en önemli araçlarıdır. Sizlere en kaliteli hizmeti sunarak hem zamandan hem de maddi yönden tasarruf edebilmenizi sağlayan firmamız vinç ihtiyacınızda bir telefon kadar sizlere yakındır. Vinç operatörlerimiz ve proje mühendislerimiz iş esnasında kusursuz bir şekilde zamanında işlerini yaparak bizi bu sektörde lider konuma getirmiş olan yegane unsurlardan biridir. Firma olarak üstümüze düşen görev sizlere en kaliteli hizmeti sunabilmektir. Verdiğimiz hizmetlerin sonrasında da tam destek veren firmamız bugüne kadar hiçbir müşterisinin yarı yolda bırakmamıştır. Sepetli vinçlerin günümüzün en önemli ihtiyaçlarından biri olması hasebiyle uzun yıllardır bu vinçleri sizler için kiralayan firmamız, Şartlar ne kadar çetin olursa olsun acil bir şekilde sizleri sepetli vinç kiralama imkanı sunmaktadır. Kiralık sepetli vinçlerin üzerinde bulunan personelimiz temiz bir şekilde güvenlik tedbirleri alınarak işini yapar ve sepetli vinçler de o personelimize yardımcı olur. Kurumsal ve kişisel her türlü ihtiyacınızda sizleri alanında destek sağlayan firmamız sepetli vinç kiralamak maksadı ile kurulmuştur. Kuruluşumuzun ilk zamanlarından itibaren müşteri memnuniyetini ön planda tutarak sizlere her zaman kusursuz hizmetleri sunabilmek kendimize en önemli gaye olarak bildik. Fiyatlandırma konusunda hiçbir müşterisinin zor duruma sokmayın firmamız bu konuda tevazulu davranmaktadır. Kiralık sepetli vinç ihtiyaçlarına anında çözüm üreten firmamızın sizlere sunduğu kaçırılmayacak fırsatlardan sizde yararlanmak için bizlere hemen sitemiz aracılığı ile ulaşabilirsiniz. İstanbul gelişen sanayisi ile birlikte dünya çapında bilinen en önemli kentlerinden biridir. İstanbul'un vinç ihtiyaçlarına pratik çözümler üretebilen firmamız müşteri memnuniyetini öncelikli planda tutarak kaliteli hizmetler verebilmeyi kendine ilke edinmiştir. Verdiğimiz kusursuz hizmetlerin temelinde işimize olan sevgimiz yatmaktadır. Vinç kiralama sektörünün bilinen ve en güvenilir firmalarından biri olan Vega Vinç'i tercih ettikten sonra işlerinizin hızlı bir şekilde çözüldüğünü sizler de kendi gözlerimizle göreceksiniz.


3 Ağustos 2017 Perşembe

Kalfaoğlu Vinçleri Emrinizi Beklemektedir

Kiralık vinç hizmetlerinin benzersiz adresi Kalfaoğlu vinçleri sizin gibi değerli müşterilerimize hizmet vermek için hazırdır. Uygun fiyatlarımız ile de bütçeniz rahatlayacak. Mobil vinçlerimiz bu sektörün en uzman operatörleri tarafından kullanılmaktadır. Yani işinizin emin ellerde olduğundan şüpheniz olmasın. Her yeni projeye başlarken ilk günkü gibi sevgi duyan firmamız bu işi severek yapan Türkiye'nin en gelişmiş vinç hizmetlerini ayağınıza getiriyor. Vinç kiralama ihtiyacınız oluştuğu anda sizlere bir telefon kadar uzakta olan Mobil vinç kiralama firmamız her türlü destek vermeye hazırdır. İstanbul, mobil vinç ihtiyacının en yoğun olduğu büyük şehirlerimizden birdir. Gelişen inşaat sektörü mobil vinç ihtiyacını da beraberinde getirmekte ve bundan dolayı bizlere de daha fazla talep olmaktadır. Mobil vinçlerimizin kalite kontrolleri uluslararası standartlara göre yapıldığından dolayı araçlarımız iş esnasında hiçbir kaza veya aksilik ile karşılaşmamıştır. Fabrikaların yoğunlaştığı bölgelerde daha da çok ihtiyaç duyulan mobil vinçler, bir yükün belirlenen yerler arasında götürüp getirilmesi için kullanılmaktadır. Bu vinçler çeşitli faaliyetler gerçekleştirebilmek için ayrı ayrı sınıflandırılmıştır. Ama mobil vinçlerimiz her zaman aynı amaç doğrultusunda çalışmaktadır.


2 Ağustos 2017 Çarşamba

Mobil Vinç İhtiyaçlarınıza Anında Pratik Çözümler

Her alanda hizmetler veren mobil vinç kiralama firmamız, sektör fark etmeksizin sizlere yardımcı olabilmek için çalışmaktadır. Mobil vinç ağırlıklı çalışan firmamız, bu iş makinelerin siz değerli müşterilerimize günlük haftalık veya aylık olarak kiralama hizmetleri sunmaktadır. Bu vinçleri diğerlerinden ayıran bazı kritik noktalar vardır. mobil vinç kiralama hareket kabiliyetler açısından diğer vinçlere göre daha geniş açılarda hareket edebilmektedir. Adının mobil olmasından da bunu anlamak çok güç olmasa gerek. Mobil vinçler, hızlı ve pratik görevlerde kullanılmaktadırlar. Her bir mobil vinç, farklı işlerde kullanılmaktadır. Hepsini kullanan vinç operatörünün farklı bilgi ve birikime sahip olması icap etmektedir. Tırların üstüne konulabilen modellerinin yanı sıra daha küçük işler için farklı araçlara da entegre edilebilmektedirler. Vinçlerin bakımlarının zamanında yapılması kesinlikle büyük önem arz etmektedir. Projenin gerçekleştirildiği esnada vincin kusursuz çalışması her açıdan size de bize de fayda sağlayacaktır. Kalfaoğlu mobil vinç kiralama olarak bizler araç parkurumuzda yer alan son model vinçlerimizin periyodik olarak bakımlarını yaptırmaktayız aynı zamanda her işten önce mühendislerimiz araçlarımızı ve vinçlerimizi ayrı ayrı gözetimden geçirmektedir ki bu da bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliklerden biridir. 


30 Temmuz 2017 Pazar

İstanbul Vinç Kiralamanın Tek Adresi

Sepetli vinç kiralama sektörünün lideri olan ve en köklü firmalardan biri olan kuruluşumuz sizlere 100% müşteri memnuniyetini garanti etmektedir. Hizmetlerinize sunduğumuz vinçlerimizin hepsinin tüm bakımları eksiksiz bir şekilde yapılmıştır. Zamanında ve titizlikle yürüttüğümüz her projede başarılı sonuçlar elde ederek kusursuzluk ilkemize de bu şekilde riayet etmeye devam etmekteyiz. Her işi zamanında yapan ekibimiz sizlere de zamandan tasarruf etme imkânı sunmaktadır. Sepetli vinç kiralama fiyatları, bütçenize göre sizi yormayacak şekilde düzenlenebilmektedir ve bu sayede iki tarafın da madur olması engellenebilmektedir. Kısa süreli değil, uzun vadede hizmetler veren ve güler yüzlü bir tavır ile müşterilerine yaklaşabilen Sepetli vinç kiralama firmamız, sektörün en kaliteli firması haline gelmiştir. 17 yıldır azim ve kararlılık ile yürüdüğümüz bu yolda bizimle çalışan tüm müşterilerimize teşekkür eder. sizleri de aramızda görmekten şeref duyacağımızı bildirmek isteriz.

23 Temmuz 2017 Pazar

İstanbul Geneline Sepetli Vinç Kiralama Hizmetleri

İstanbul vinç kiralama işinde uzman bir ekip ile şehrin tüm vinç ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Sepetli vinçler, Hiyap vinçlerimiz veya teleskopik vinçler, yüksek yerlere çıkmak veya bir yükün, bir yerden başka bir yere götürülmesi gibi ihtiyaçlara çözüm üretmektedir. Vinç kiralama işimizi severek yaptığımızdan dolayı bugüne kadar işimizde herhangi bir konuda sorun ile karşılaşmadık. Her zaman kalitemizi bir üst konuma yükseltmeye çalıştık ve bu bizim için en öneli gaye haline geldi. Müşterilerimizin bizden memnun kalması için hep güler yüzlü olmaya ve daha da önemlisi kaliteli işler yapmaya çalıştık. Detaylara büyük önem veren İstanbul vinç kiralama firmamız küçük ve önemsiz görünen her detaya dikkat etmekte ve bu sayede kusursuz işler başarmaktadır. Her işte olduğu gibi vinç işinde de detay, önemli bir yer tutmaktadır. Tehlikeli işlerden birini yaptığımız için her detay büyük bir felakete yol açabileceğinden dolayı titiz ve özenli bir çalışma yürütmekteyiz. Araç üstü sepetli vinçlerimiz ile yüksek yerlere kolayca ulaşılmasını sağlayabiliyoruz. Bununla birlikte ağır yüklerin taşınması için teleskopik vinçlerimiz devreye girmektedir. Birbirinden farklı projeler için çeşitli fonksiyonlara sahip araçlarımız hali hazırda İstanbul vinç kiralama parkurumuzda sizlere hizmet vermek için beklemektedir. 

29 Mart 2017 Çarşamba

Sepetli Vinç | Kiralık Sepetli Vinç

Sepetli Vinç hizmetinde İstanbul da önce olan firmamız her türlü ihtiyacınız da anında sizlere destek olmak için 7/24 durmaksızın çalışmaktadır. Sepetli Vinç hizmeti başta olmak üzere her türlü vinç ihtiyaçlarında bizlere dilediğiniz anda mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz. Türkiye’nin en büyük vinç firmalarından biri olan Kiralık Vinç firmamız sizlere her şekilde hizmet vermek için gece gündüz demeden çalışmaktadır. İstanbul’un çeşitli semtlerinde ilçelerinde hızlı bir şekilde sizlere hizmet veriyoruz. Verdiğimiz hizmet hakkında detaylı bilgi edinmek isterseniz lütfen bizlerle iletişime geçin. Müşterilerimizin geri dönüşlerini okursanız firmamızda herhangi bir olumsuz yorum olmadığını rahatlıkla görebilirsiniz. 


Kombi Bakımı | Net Kombi Servisi

Kombi Bakımı ve arızlarında 7/24 sizlere her türlü konuda destek vermek için hali hazırda beklemekteyiz. İstanbul’un her bölgesinde istediğiniz her anda bizlere kolayca ulaşabilir ve kombileriniz ile ilgili teknik destek alabilirsiniz. Uzman ekibimiz, sizlere her türlü destek olacaktır. Kombi konusunda sizlerin de sıkıntısı varsa veya herhangi bir bilgi edinmek isterseniz de bizlere kolayca ulaşmanız mümkün. Her türlü petek temizliği ve daha bir çok hizmetimizden rahatlıkla faydalanabilirsiniz. Kombi Arıza Faaliyet alanlarımız genellikle İstanbul ilindeki tüm ilçeler olarak faaliyet gösterse de kısa zamanda çevre iller olmak üzere diğer tüm illere de hizmetlerimizi götürmeyi planlıyoruz. Kombi ile ilgili her türlü arıza ve sorunu bizlerle paylaşın biz de size kısa sürede hızlı ve uygun fiyatlarla çözümler üretelim.


24 Mart 2017 Cuma

Dağ 2 izle Tek Parça Full HD

Dağ 2 izle filmi Türk sinema tarihinde rekorlara imza atmış olan devam niteliğinde muhteşem bir filmdir. Dağ 2 izle filminin Akıcılığı ve sahnelerin profesyonelliği öylesine heyecan vericidir ki,  Dağ 2 izle filmi çıktıktan aylar sonra bile vizyonda kalmayı başarmıştır. Türk sinemaseverlerin kucak açtığı bu film Dünya çapında çok büyük bir yankı uyandırmayı başarmıştır. Gerçek bir hikayeden esinlenilen bu filmde Türk askerleri, daeş terör örgütü ile savaşmaktadırlar. Dağ 2 izle Bu savaş, kahraman Türk askerinin onuru, teröristin de yüz karası olacaktır. Dağ 1 filminde yaşar yüzbaşının arkadaşı olan Veysel, bu filmde özel kuvvetler komutanı rolünü üstlenmiştir. Kahramanlarımızın ikisi de sakattır. Dağ 1 filminden de hatırlayacağınız gibi ikisi de gazi olmuştur. ama kahramanlarımız aldıkları yaraları önemsemezler ve özel kuvvetlere katılmak için başvuru yaparlar. Bu başvuru esnasında odanın oradan geçen Veysel komutan, kahramanlarımızla bizzat mülakat yapmak ister ve onlara, yaşar yüzbaşının emaneti olduklarını ve böylesine tehlikeli bir görevi onlara veremeyeceğini bildirir. Dağ 2 filmini izle Tam her şey bitti derken Oğuz ve Bekir komutanlarına öyle şeyler söylerler ki komutanları da bu sözlerin akabinde onları özel kuvvetler eğitime kabul eder. Gazi olan bu iki asker, vatanları uğruna sakatlıklarını düşünmeden özel kuvvetler eğitime girerler. Dağ 1 filmindeki çatışma sahnelerinden birinde Oğuz ve Bekir yaralanmışlardır. Bekir dizinden sakattır ve bazen yürürken zorluk çekmektedir. Oğuz ise yine Bekir gibi gazidir. Ama kahramanlarımız vatanlarını kendi canlarından üstün tuttukları için bu eğitimlere katılırlar. Dağ 2 izle Artık kahramanlarımız için elem dolu yolculuk başlamıştır. Bu uzun yolun sonunda ya özel kuvvetlere katılacaklar yada evlerine döneceklerdir. Eğitim çok zorlu bir eğitim olduğu için gazi olan Oğuz ve Bekir için bu zorluk 2 katına çıkmıştır. Günlerce aç ve susuz kalma, böcek yeme, elleri kolları bağlı olarak suya atılma gibi işkencelere katlanan kahramanlarımız ne kadar zorlu olasa da bu görevi başarı ile bitirmişlerdir. Kahramanlarımızın bir görevi vardır. 7 kişilik bordo bereli timi, ırak’a gidip, Ceyda Balaban adında ki gazeteciyi kurtarıp eve döneceklerdir. Tabi bu görevi asıl zorlu kılan yanı orada bulunan büyük bir ışid timidir. Ama kahramanlarımız buna aldırış etmeksizin yola koyulur. Dağ 2 full izle Ceyda balaban’ı tam öldürülecekken kurtaran kahramanlarımız küçük bir ışid birliği ile karşılaşsalar da tank birliklerimiz bunları da imha eder. Sonrasında kahramanlarımız uzun yolculuklarına devam ederler. Ceyda balaban da kahramanlarımıza bir şey teklif eder. Kalacak güvenli bir yer olduğunu söyleyen Ceyda, bir Türkmen köyünde konaklayabileceklerini söyler. Sonrasında kahramanlarımız buraya doğru adım adım giderler. Köye geldiklerinde is Veysel, kız çocukları görür. Gördüğü kızları kendi kızına benzeten komutan duygusallaşır. Geceyi burada geçiren şanlı Türk askerlerimiz ertesi güne uyandıklarında çok kötü bir haber alırlar. En büyük ışid timi buraya doğru geliyordur. Dağ 2 filmini izle Tam 2 bin kişi, üstelik bir de tankları var! Kahramanlarımızın görevi Ceyda Balaban’ı kurtarmaktır ve bunu da yapmışlardır. Ama bu Türkmen köyünü öylece bırakıp gidemezler. Karar Veysel Komutanındır. Ya burada kalıp bu Türkmen köyünü savunacaklar. Ya da görevlerini yerine getirecekler. Veysel komutan biraz düşündükten sonra bu Türk elini düşmana terketmeyi kendine yediremez. Köyün küçüklerini ve Ceydayı bir helikoptere bindirerek Türkiye’ye yollar. Ve 7 kişilik Türk askeri, 2 bin kişilik ışid ordusu ile karşı karşıya kalmıştır. “ Son Kale ” Adını verdikleri bu Türkmen köyünde kahramanlarımız gerekli tüm hazırlıkları yaparlar. Dağ 2 izle Ama ne yazık ki cephaneleri 2 bin kişilik bir ordunun karşısında duracak kadar fazla değildir. Ama kahramanlarımız burayı vatan toprağı olarak savunmaya niyetlidir.  Gerekli tuzaklar kurulur ve teröristlerin köye gelmesi beklenir. Kahramanlarımızın her biri aslan gibi pusuda beklemektedirler. Büyük savaş başlamıştır. Ve kahramanlarımız birer birer ışid militanlarını yok eder. Şerefli Türk askerleri tüm güçleri ile saldırırlar. Dağ 2 full izle Her bir özel kuvvetler askeri yüzlerce ışid militanı ile mücadele etmektedir. Bu zorlu savaşın sonrasında kahramanlarımız son kaleye çekilmek zorunda kalırlar. Şanlı Türk bayrağını göndere çektikleri bu son kale onların mezarı olacaktır. Tüm kuvvetleri ile ellerinden geldiği kadar savaşan yiğitler bir bir şehit düşmektedir. Hala tüm dünyada izlenen bu muhteşem filmi kaçırmayın. Dağ 2 filmini izle En güncel filmlerin buluşma adresi sitemizden bu yerli yapım savaş filmini ve daha birçok yerli veya yabancı muhteşem filmleri 1080p veya 720p kalitesinde izleyebilirsiniz. Sitemizde yer alan tüm filmler için sizlere sunduğumuz film izleme seçeneklerinden birini kullanarak kolayca seyredebilirsiniz. Vizyona çıkacak olan tüm kategorilerde ki en güncel filmlerinin buluşma adresi full hd film izle sitemizden bu filmi 720p veya 1080p kalitesinde izleyebilirsiniz. Eğer film açılmazsa internet hızınıza bağlı olarak 3-4 dakika içerisinde kesinlikle açılacaktır. Lütfen bekleyiniz. Eğer bu muhteşem kahramanlık öyküsü olan Dağ 2 izle filmi hakkında merak ettikleriniz varsa bunları yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz. Şikâyet ve istekleriniz ile hemen ilgilenmeye çalışıyoruz bunun için bizimle iletişime geçebilirsiniz, her türlü dilek ve şikâyeti anında değerlendiren ekinimiz sizlere kısa süre içinde geri dönüş yapacaktır full hd film izle sitemizden reklamsız ve donmadan film izleme imkanını siz de kaçırmayın. Sizlere full hd Film izleme hizmeti sunan sitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.


20 Mart 2017 Pazartesi

Les Visiteurs 3 izle Komedi Filmi Full HD

Komedi ve fantastik filmler kategorilerinde sitemizde hazır bulunan bu muhteşem Les Visiteurs 3 izle filmini tek part izle seçeneklerimizden birine tıklayarak kolayca izleyebilirsiniz. Filmde iki kahramanımızın eğlenceli maceraları konu edinilmiştir. Kahramanlarımızdan biri arap biri de hint kökenlidir. Aralarında sıkı bir dostluk bağı bulunmaktadır. Ve bu bağ kahramanlarımızın birlikte kalmalarının en önemli sebebidir. Bir evde gizlice kalan kahramanlarımız kimselere farkettirmezler varlıklarını. Ama nihayetinde evin sahibi kahramanlarımızı farkederek onları evden kovar. Ama baktığı zaman evde herhangi bir eksik veya zarar göremez. Bu yüzden kahramanlarımıza acıyarak tekrar evine misafir olarak kabul eder. Bu durum kahramanlarımız çok mutlu etsede buradan sonra film başka bir boyuta geçer. Ne demek istediğimizi anlamak istiyorsanız bir yorum yapın ve tek part izle seçeneklerimizden birine girin. Eminiz bu filmi çok seveceksiniz. Les Visiteurs 3 full izle filminin fragmanı, daha önce ki iki filmin izlenme sayılarının toplamından daha fazla olduğu için çok sağlam bir film olacağı şimdiden açıkça görünmektedir. Eğer film hakkında daha detaylı bilgiler istiyorsanız lütfen yorum olarak bunu bizlere bildiriniz. En güncel filmlerin buluşma adresi full hd film izle sitemizden dilediğiniz her filmi sansürsüz olarak kolayca izleyebilirsiniz.


Spark A Space Tail izle Türkçe Dublaj 4K

Spark A Space Tail izle filmi son derece eğlenceli bir animasyon filmidir. filmin konusundan bahsedecek olursak kahramanımız kötü kalpli Zhong, Bana adındaki bir gezegeni ele geçirmiştir. Burada yaşayan sakin ve iyi kalpli insanları kendi emelleri doğrultusunda çalıştıran ve onlara zulmeden kötü kalpli general şimdide gözünü dünyaya dikmiş ve bir karadelikten geçerek dünyayı da kontrolü altına almayı hedeflemiştir. Tabi bu hedefini tek başına gerçekleştiremeyeceğini bildiği için Kraken adında birinden yardım istemek zorunda kalmıştır. Kraken’in özelliği ise karadelikler oluşturabilmesidir. Kahramanımız sihirli güçleri ile bir karadelik açacak ve Zhong’da bu karadelik vasıtası ile boyut atlayarak dünyaya ulaşacaktır. Ama sevimli kahramanlarımız çılgın maymun Spark, kurnaz mı kurnaz tilki Vix ve teknoloji ile kafayı bozan kahramanımız domuz Chunk bu duruma el atacaklar ve kötü kalpli generalin bu oldukça kötü emellerine engel olacaklardır. Birlikte bir ekip ruhu ile hareket eden kahramanlarımızı bu zorlu yolda oldukça tehlikeli şeyler beklemektedir. Ama kahramanlarımız yılmadan usanmadan yorulmadan bu yolda devam ederler. Tam bir başyapıt niteliğinde olan bu animsyon filmi Spark A Space Tail full izle tek parça olarak full hd film izle sitemizde sizleri beklemektedir. İyi seyirler dileriz


Keloğlan Çalınmış Masallar izle Tek Parça 720P

Keloğlan Çalınmış Masallar izle filmi tam bir aile filmidir. Çocukların büyük rağbet gösterdiği bu filmi tek parça olarak hd kalitesinde sitemizde izleyebilirsiniz. Filmde sevilen kahramanımız keloğlan farklı farklı maceraların içine atılacaktır. En sevilen televizyon karakterlerinden biri olan keloğlanı sinemada göreceğiz. Büyük bir beklenti içerisinde olan sinemaseverler bu muhteşem filmi sabırsızlıkla bekliyorlar. Şimdiden her yerde adı konuşulmaya başlanan bu muhteşem film, büyük küçük herkesin gönlüne taht kuracakmış gibi görünüyor. Bu film hakkında yapılan ön tahminlerden biri de Keloğlan Kayıp Bebek’in beyaz perdeye yansıtılmış versiyonu olacağıdır. Muhteşem bir keloğlan filmi izlemeye hazır olun. Keloğlan, gerek üşengeçliği gerekse keskin zekası ile her durumdan sıyrılma özellikleri ile çocukların masal kahramanı olmayı çoktan başarmıştır. Eğer daha çok film yüklememizi ve en kaliteli filmleri izlemeyi istiyorsanız lütfen yorumlarınız ile bizlere destek olun ve bizler de sizlere daha az reklamlı daha kaliteli bir hizmet sunalım. Keloğlan Çalınmış Masallar full izle en yakında zamanda hd film izle sitemizde siz değerli sinemaseverlere sunulacaktır. Lütfen takipte kalın.



Aşkın Çekimi izle Türkçe Dublaj Tek Parça

Aşkın Çekimi izle filmi bugüne kadar yapılmış savaş temalı filmlerden ayrıcalıklı tutulması gereken daha önce eşi benzeri görülmemiş muhteşem bir filmdir. Başrollerinde Sam Claflin,Lily James, Jack Huston, Bill Nighy, Jake Lacy gibi muhteşem yetenekli oyuncuların yer aldığı filmde sinemaseverlere savaşın karanlık yüzünden nasıl kurtulabileceğimizi aktarmaktadır. Daha önce böylesi filmi asla görmediğinizin garantisini verebiliriz. Filmde, almanyanın yayımladığı Blitzkrieg ile ilgili konular ele alınmıştır. Yayımlanan doktrinin özelliği, saldırı stratejisini tamamen değiştirmek ve düşmanın da savunma gücünü kırmak üzere tasarlanmıştır. Hitler öncülüğünde Almanya’nın yaptığı bu taktiksel değişiklik savaşın seyrini tamamen değiştirecektir. Bu doktrin münasebeti ile İngiliz askerleri büyük bir tehlike altına girmiştir. Kahramanlarımız da askerlere ve halka moral olması için bir kahramanlık öyküsü temalı film çekeceklerdir. Bu filmin setine giren kahramanımızın öyküsü filmin ana konusu içinde ele alınmıştır. Muhteşem bir kurguya sahip olan Aşkın Çekimi full izle filmini film izle sitemizden 4k kalitede izleyebilirsiniz. Sinemaseverlerin yorumlarına bakılacak olursa 2017 yılının en sevilen filmlerinden biri olacağını şimdiden kanıtladı. Tüm sinemasever misafirlerimize iyi seyirler dileriz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkürler.



19 Mart 2017 Pazar

Hayalet Hikayesi izle Korku Filmi 720p

Hayalet hikayesi izle filmi korku filmleri arasında son yıllara damgasını vuracak muhteşem bir filmdir. Başrollerinde Kristen Stewart’ın yer aldığı film, yaşanmış bir olayı konu ediniyor. Son derece gerilim ve korku dolu sahnelerin yer aldığı bu filmi 18 yaş ve üzeri olan sinemaseverlerin izlemesini tavsiye edip filmin konusuna giriş yapalım. Kahramanımız Maureen 20 yaşlarında genç bir kızdır. Yalnız kahramanımız içine kapanık ve kendi halinde bir hayat yaşamaktadır. Son derece soğuk bir karaktere sahip olan kahramanımız için işler bir noktadan sonra yolunda gitmez. Kahramanımız, kardeşini yakın bir zaman önce kaybettiği için bunun acısını yaşamaktadır. Bu olay kahramanımızı epeyce üzmüştür. Derinden etkilenen kahramanımız ailesinden kalan eve taşınır. Bu evde onu çok korkunç olaylar beklemektedir. önceleri evde hiçbir sorun yoktur ama sonrasında kahramanımız bu evde olağanüstü olaylara şahitlik edecektir. Cannes Film Festivalinde en iyi yönetmen ödülünü alan hayalet hikayesi full izle filmini hd film izle sitemizden ayrıcalıklı olarak izleme imkanını kaçırmayın iyi seyirler.



18 Mart 2017 Cumartesi

Snatched izle Türkçe Dublaj | Altyazılı Komedi Filmi

Komedi filmleri arasında bambaşka bir yere sahip olan Snatched izle filmi vizyona çıkacağı tarihi sabırsızlıkla bekliyor. Muhteşem bir komedi filmi olan Snatched filmi etkileyici komedi yapımlarından biri olma özelliği taşıyor ve sizleri full hd film izle sitemizde bekliyor. Filmin konusunun temelinde bir kız ve annesi ile yaşadıkları maceralar söz konusudur. Filme detaylı olarak göz atacak olursak kahramanımız Emily erkek arkadaşından ayrılmış ve oldukça sorunlu dönemler geçirmektedir. Bu olay kahramanımızı derinden üzmüştür. Bu yüzden annesi ile tatile çıkmak istemektedir. Kahramanımız da annesi ile tatile çıkarlar ve burada başlarına türlü türlü olaylar gelecektir. ABD sinemasında yapılan en iyi komedi filmlerinden biri olan bu muhteşem Snatched full izle filmini kesinlikle kaçırmamanızı öneririz. Tek part izle seçeneklerimizden birini kullanarak bu ve daha fazla komedi filmini ücretsiz bir şekilde donmadan veya herhangi bir sansür olmadan izleyebilirsiniz. 


Saplantı izle ( 2017 ) Gerilim Filmi HD Tek Parça



Unforgettable izle filmi, tüm kadınların diyerek genellemek olmaz ama genellikle kadınların hayatlarında bekledikleri ” Hayatlarının aşkı ” diye tabir ettikleri erkek ile buluşmalarını anlatan bir film olarak vizyona çıkacaktır. Bir erkeğe olan bağlılığın ne kadar önemli olduğunu ama sonuçlarında da nelerin olabileceğini bu filmde görebiliyoruz. Son yılların en etkileyici yapımlarından olan Saplantı izle filminin konusundan bahsedecek olursak. Kahramanımız güzel mi güzel alımlı mı alımlı bir kızdır. Ve hayatında, kendini adayabileceği, koşulsuz güvenebileceği bir erkek aramaktadır. Aslında filmin konusu bu olarak görünse de bununla sadece bir başlangıç yapılmıştır. Filmde, kahramanımız aradığı erkeğe kavuşmuştur fakat sonrasında bu erkeğin gerçek yüzü ile karşılaşınca aslında hayallerdeki şeylerin birebir aynısının olmasının mümkün olamayacağını da yaşayarak öğrenecektir. Gerçek hayattan da öğütlerin yer aldığı bu filmde bizlere aslında, bir beklenti içinde olmanın ne kadar yanlış olacağını gösteriyor. Kadın sinemaseverlerin kesinlikle izlemesini tavsiye ettiğimiz bu muhteşem film 720p kalitesinde full hd film izle sitemizde sizleri beklemektedir. İyi seyirler.